Son Konu

Oğrenciyi okuldan attı, velisi darp etti

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İzmir’in Aliağa ilcesinde eğitim veren Mehmet Saka İlkoğretim Okulu’nda bir oğrencinin velisi okul mudurunu darp etti Edinilen bilgiye gore, yaklaşık bir ay once okulda eğitim goren iki oğrenci sosyal medya hesaplarından uygunsuz paylaşımlarda bulundu Oğrencilerin bu paylaşım ve davranışları uzerine, konu okulun Oğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu’na intikal etti Kurul, iki oğrencinin okulunun değiştirilmesine karar verdi Bunun uzerine oğrencilerin velilileri karara itiraz etti İtirazın ardından kuruldan yine aynı karar cıktı
h 4MUDUR DOSYAYI ARARKEN VELİ SALDIRDI Oğrencilerin velilerine karar tebligatını vermek icin okula davet eden Okul Muduru Mehmet Ali Karaavcı (45), velilere durumu anlattı Okul muduru masasına koyduğu tebligatı velilere vermek icin aradığı sırada, oğrencilerden birinin velisi saldırarak muduru darp etti Kafası, kaşı, kulağından yara alan ve kanlar icinde kalan okul muduru bir anda yere yığıldı Okuldaki diğer oğretmenlerin emniyete haber vermesi uzerine olay yerine gelen polis ekipleri, veliyi gozaltına aldı
Okul muduru Mehmet Ali Karaavcı ise kaldırıldığı Aliağa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, oğretmen arkadaşları da hastaneye akın etti Durumunun iyi olduğu oğrenilen okul mudurunun bir muddet muşahede altında tutulacağı oğrenildi
h 4EMEĞİNİ VERDİĞİ OĞRENCİNİN VELİSİ DARP EDİYORHastaneye ziyarete giden MemurSen İzmir İl Temsilcisi ve EğitimBirSen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina olay hakkında bilgi vererek, “Mudur bir evrak tebliği yapacak Veli okula cağrılıyor, evrak tebliği edilirken bir anda okul mudurune saldırıyor Başından yaralandı, şu anda hastanede muşahede altında tutulacak Umarım herhangi bir olumsuzluk yaşamadan kısa surede atlatılacak Ama işin sadece fiziksel boyutu değil bir oğretmenin canını, emeğini sarf ettiği oğrencileriyle alakalı boyle bir pozisyonla karşı karşıya kalması, bir veliden boyle şiddet gormesi uzucu dedi

Üst Alt