B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Ağu 2023 #1 oğretmen marşının sozleri oğretmen marşı muziği oğretmenler marşı sozleri oğretmen marşı şarkı sozu Oğretmen Marşı Alnımızda bilgilerden bir celenk, Nura doğru can atan Turk genciyiz Yer yuzunde yoktur, olmaz Turk’e denk; Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yuceltmeye antlar olsun Candan actık cehle karşı bir savaş, Ey bu yolda ant icen genc arkadaş! Oğren, oğret hakkı halka, gurle coş; Durma durma koş Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yuceltmeye antlar olsun İsmail Hikmet ERTAYLAN
oğretmen marşının sozleri oğretmen marşı muziği oğretmenler marşı sozleri oğretmen marşı şarkı sozu Oğretmen Marşı Alnımızda bilgilerden bir celenk, Nura doğru can atan Turk genciyiz Yer yuzunde yoktur, olmaz Turk’e denk; Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yuceltmeye antlar olsun Candan actık cehle karşı bir savaş, Ey bu yolda ant icen genc arkadaş! Oğren, oğret hakkı halka, gurle coş; Durma durma koş Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yuceltmeye antlar olsun İsmail Hikmet ERTAYLAN