Son Konu

Öğretmenler Günü Sms Sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Öğretmenler Günü Sms Sözler 2019 öğretmenler günü sözleri, öğretmenler günü sms sözler, öğretmenler günü sözleri Bana bir harf öğretenin kırk sene kölesi olurumdemiş Hz Ali Eğitimin ve öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu bu sözle bir kez daha anlamış bulunuyoruz Eğitime ışık veren öğretmenlerin öncelikle 24 Kasım öğretmenler gününü MekanıCom olarak kutlar ve derhal ardındaki günün manâ ve önemini vurgulayan öğretmenler günü sms sözlerini sizler için paylaşıyoruz 16410 16410 2019ogretmenlergunusmssozler5c5555e38bcf92019ogretmenlergunusmssozler5c5555e38bcf9 720 960 ogretmenlergunu2jpg16410 2019 Öğretmenler Günü Sms Sözler ogretmenlergunu2jpg16410 2019 Öğretmenler Günü Sms Sözler Öğrencilerine okuma isteği aşılamayan bir öğretmen havada soğuk demir dövüyor demektir Çocuklarımızın yetişmesınde buyuk rol oynayan, her turlu fedakârlığı gosteren sızlere cok borcluyuz Oğretmenler gununuz kutlu olsun Öğretmenlere öyle şey borçluyuz oysa bunu katiyen ve asla kimse ödeyememezçünkü onlar bizi bu yaşa değin getirdilerbütün öğretmenler öğretmenler gününüz kutlu olsun Hoca almak emek ister…En önemlisi cahilliği yenip zafere ulaşmayı ister…Ona sevgi verip geri ödemeyi ister!! Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler Ben sizin kırk yıl yok ölünceye dek köleniz olurum öğretmenim Senin sana rağmen bir yüzün var herkesin ilk aşkına benzeyen baktıkça gelişen sen benim hayatımın en büyük parçasısın öğretmenim Ögretmenler, altın kanatlı kelebeklerdır Çıceklerın arasından hıc yorulmadan, devamlı ucarlar Çıceklerıne toz kondurmamaya çalışırlar Ögretmen, bır bahcıvandır En guzel güllerı o yetiştirir Hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahcesındekı gullere su verır ve onların bakımını tıtızlıkle yapar Sen güllere özenme güller sana özensin sıkma o tatlı canını be gülüm sen güllerden de güzelsin canımdan çok sevdiğim iki öğretmenime O sımsıcak sevgin her şeye değerinde öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun bize bu bilgileri veren bizi bu günlere getiren tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun hiç bir süre unutmayalım ancak öğretmenlik en tanrısal meslektir Genişletmek için tıkla  

Üst Alt