Son Konu

Öğretmenler Günü Sözleri Kısa

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgili Öğretmenlerimize özel hazırladığımız sayfamızda birbirinden güzel Öğretmenler günü sözleri bulabilirsinizEn Kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız ilk emanet ettiğimiz kişilerdir Öğretmenlerimiz kıymetli Öğretmenlerimize özel söylenmiş kısa sözler sizlerle

ALT :wwwlarcomupluploadsogretmenlergununuzkutluolsun92183ogretmenlergununuzkutluolsun92183ALT

Öğretmen bir kandile aynı, kendini tüketerek başkalarına ışık verir

Öğretmenler, altın kanatlı kelebeklerdir Çiceklerin arasından hiç yorulmadan, aralıksız uçarlar Çiceklerine toz kondurmamaya çalışırlar

Ögretmen, bir bahcıvandır En hoş gülleri o yetiştirir Hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahçesindeki güllere su verir ve onların bakımını titizlikle yapar

Öğretmenlere pek şey borçluyuz ancak bunu katiyen ve katiyen kimse ödeyememezÇünkü onlar bizi bu yaşa kadar getirdiler Bütün öğretmenler öğretmenler gününüz kutlu olsun

Canım öğretmenim öğretmenler günün kutlu olsun seni fazla seviyorum

Dünyanın en değerli varlıkları olan siz öğretmenler! Bugün, türk öğretmeninin itibar günüdür Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini kutlama günüdür Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, samimiyetle kutluyoruz

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı belirten sizlere fazla borçluyuz Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Hoca, öğrencilerinin üzerine titreyendir Gömleğimizin düğmesi acılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülendir

Öğretmenler bir milleti kurtaran en büyük unsurlardırMustafa Kemal Atatürk

Yeni cins en büyük Cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktırAtatürk

Hoca, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur

Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür

Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır

Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en kıymetli varlığıdır

Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli şahsiyet hamuruna da biçim verir

Öğretmenler, yeni tür sizin eseriniz olacaktır

Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir

Benim başlıca anlatılacak yanım öğretmenliğimdir Topluma, milletime ben, öğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım öbür işlerle beni anlatmanız böylece manâlı değildir *

Üst Alt