B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Haz 2023 #1 Kapalıcarşı Dizisinde calan turku Olgun şimşek'in soylediği turku Kapalıcarşı dizisinde Cemal'in Bağlamayla soylediği o guzel turku uflediler turkusunun şarkı sozu Olgun Şimşek Uflediler Sondum Şarkı Sozu Uflediler sondum Karanlıkta gonlum Hic bilmezdim ama Derindeymiş pek derdim Bak icime gor beni Tut elimden yak beni İstemezsen bu aşkı Otur baştan yaz beni Aklım nasıl şaşkın Sevdam deli taşkın Sen gormezsin amma narındayım ben aşkın Bak icime gor beni Tut elimden yak beni İstemezsen bu askı Otur bastan yaz beni Yorum : Olgun Şimşek Soz :Neşe Şen Beste : Cem Yıldız
Kapalıcarşı Dizisinde calan turku Olgun şimşek'in soylediği turku Kapalıcarşı dizisinde Cemal'in Bağlamayla soylediği o guzel turku uflediler turkusunun şarkı sozu Olgun Şimşek Uflediler Sondum Şarkı Sozu Uflediler sondum Karanlıkta gonlum Hic bilmezdim ama Derindeymiş pek derdim Bak icime gor beni Tut elimden yak beni İstemezsen bu aşkı Otur baştan yaz beni Aklım nasıl şaşkın Sevdam deli taşkın Sen gormezsin amma narındayım ben aşkın Bak icime gor beni Tut elimden yak beni İstemezsen bu askı Otur bastan yaz beni Yorum : Olgun Şimşek Soz :Neşe Şen Beste : Cem Yıldız