B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Olum ile ilgili sozler Olum uzerine sozler Olumle ilgili guzel sozler Olum sozleri Daha hayatı bilmiyoruz olumu nasıl bilebiliriz ki? Konficyus Butun gunler olume doğru gider; son gun varır Montaigne Bir kişinin olumu trajedi bir milyon kişinin olumu ise istatistiktir Josef Stalin Doğanlar hem yaşamayı hem de olumu kabullanirler ve arkalarında cocuklar bırakırlar; boylece olum yeniden doğar Herakleitos Aslında insanlar hic ummadıkları ve geleceğine inanmadıkları olumu beklerler Herakleitos Asılmak icin doğanlar suda boğularak olmezler Voltaire Acmamak olmaz olum kapıyı calınca Jean De La Fontaine Cehenneme kalplerini gunahlarla uşutenler girer Abdulkadir Geylani En yakın şey olum en uzak şey ise arzulardır Socrates Hep ileriye giden insan olume giden insandır Zaman zaman arkana donup bakmazsan yaşayamazsın Maksim Gorki Olum bazen ceza bazen bir armağan coğu zaman da bir lutuftur Seneca Olmesini bilene hicbir şey zorla yaptırılamaz Seneca Olum korkunc bir şeydir ama insan eğer olmeyi başaramayıp sonsuza kadar yaşasaydı bu daha korkunc olurdu Anton Pavlovic Cehov İnsan kac hayat yaşarsa o kadar olumle olur Oscar Wilde Gercek olum musallada yatmak değil hayatın akışına kendini kaptırmaktır Anonim Hayatı komedi sayanlar son espriyi iyi duşunsunler Seneca Hasta oldugun icin değil hayatta olduğun icin oleceksin Seneca Neden olumden korkayım ki? Olum varkne ben yokum ben varken olum yok Lucretius Olumu geciktirmek sonsuzluğu kısaltmaz Lucretius Ey hayat! Olume şukret seni onun yuzunden seviyorum Seneca Alıntı
Olum ile ilgili sozler Olum uzerine sozler Olumle ilgili guzel sozler Olum sozleri Daha hayatı bilmiyoruz olumu nasıl bilebiliriz ki? Konficyus Butun gunler olume doğru gider; son gun varır Montaigne Bir kişinin olumu trajedi bir milyon kişinin olumu ise istatistiktir Josef Stalin Doğanlar hem yaşamayı hem de olumu kabullanirler ve arkalarında cocuklar bırakırlar; boylece olum yeniden doğar Herakleitos Aslında insanlar hic ummadıkları ve geleceğine inanmadıkları olumu beklerler Herakleitos Asılmak icin doğanlar suda boğularak olmezler Voltaire Acmamak olmaz olum kapıyı calınca Jean De La Fontaine Cehenneme kalplerini gunahlarla uşutenler girer Abdulkadir Geylani En yakın şey olum en uzak şey ise arzulardır Socrates Hep ileriye giden insan olume giden insandır Zaman zaman arkana donup bakmazsan yaşayamazsın Maksim Gorki Olum bazen ceza bazen bir armağan coğu zaman da bir lutuftur Seneca Olmesini bilene hicbir şey zorla yaptırılamaz Seneca Olum korkunc bir şeydir ama insan eğer olmeyi başaramayıp sonsuza kadar yaşasaydı bu daha korkunc olurdu Anton Pavlovic Cehov İnsan kac hayat yaşarsa o kadar olumle olur Oscar Wilde Gercek olum musallada yatmak değil hayatın akışına kendini kaptırmaktır Anonim Hayatı komedi sayanlar son espriyi iyi duşunsunler Seneca Hasta oldugun icin değil hayatta olduğun icin oleceksin Seneca Neden olumden korkayım ki? Olum varkne ben yokum ben varken olum yok Lucretius Olumu geciktirmek sonsuzluğu kısaltmaz Lucretius Ey hayat! Olume şukret seni onun yuzunden seviyorum Seneca Alıntı