Son Konu

Olumle İlgili Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Olum ile İlgili Sozler kısa

Olum guzel şey; Budur perde ardından haber
Hic guzel olmasaydı olur muydu Peygamber

Olenin kıyameti kopmuştur – Hadisi Şerif

Olumu istemek guzel değildir Olume hazırlıklı olmak guzeldir – Mehmet Feyiz Efendi

Olumun bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim – Montaigne

Olum, bazen ceza, bazen bir armağan, coğu zaman da bir lutuftur – Seneca

Olulere kotu soylemeyin Zira bu sebeple hayattaki yakınlarını incitmiş olursunuz – Hadisi Şerif

Olum eski bir şeydir, amma her insana yeni gorunur – Turgenyev

Oleceğiz; mujdeler olsun mujdeler olsun
Olumu de olduren Rabbe secdeler olsun

Kapı kapı bu yolun son kapısı olumse;
Her kapıda ağlayıp son kapıda gulumse!

O demde ki, perdeler kalkar, perdeler iner,
Azraile “Hoşgeldin diyebilmektir huner!

Bu dunyada renk, nakış, lezzet, ne varsa kusum;
Gozumde son marifet, Azraile tebessum

oLum insanları Bekleyen ışıktır

Seni Aradım Her Sonbaharın Guneşinde, Seni Bekledim Boğazımın Duğumlendiği Anlarda, Sen Yoktun Hic OLmadın Yanımda

gonul bu ne dert dinler ne keder sadece sozlerin yeter olmem icin guLum!

Kimler Geldi Kimler Gecti Hayatımdan, Sen yaşam Gibi Geldin Olum Gibi Gittin Yanımdan

Ayrılıktan Zor belleme oLumu Gulum Ben Seninle Hayatı Sevmişken neden bana bu zuLum?

Seni Dinlerken Severdim hayatı ve hayatın renklerini sen gidince anladım ızdırab ve olumun cilesini

Seni Sevmekse Kaderim Severim, Senin icin oLmekse Alın yazım oLurum Gulum

sevmek seninle yaşamak isterdim seni yazıp seni cizmek isterdim hayatıma, şimdi sadece olumu duşunuyorum sensizliğimde

Aşk Seni Sevmekse Aşık Oldum oLmek gerekiyorsa Senin icin oLumude severim senin icin

Biz Ne hayata bağlı kalırız Bu Alemde Neden Hayat Bizi Yaşatır bu Alemin icinde, oLumle Arkadaş Olmuş gecelerimiz Biz gecelerin Adamıyız

Aşk icin DOğmadım ben Aşk icin Oleyim

yarınsız sabahlarımın, tatlı ruyaları olsaydın keşke, sadece yarınlarımda yeni olumler getirdin bana

Ne Derdime Caresin Ne Geleceğime Vesile, Senin iCin oLurum her gece

oLuceksem Senin icin OLurum Yaşarsamda Senin icin yaşarım gulum, Senin icin yaşarken oLmeyide severim

seni sensiz değil seni bensiz yaşamak koyar bana

gitsemde kalbim seninle, gulsemde goyaşlarım ağlar icimde, hatıraların icinde ağlarım her gece olum bile guzel gelir sensiz gecirdiğim gunlerde

hayatımın bir anlamı vardı, gozlerimin bir rengi vardı, sevdamın bir adı vardı, Olum hepsini Aldı Gittin ya oldum gulum

Yaşasakta bir sebebimiz yok artık, oLumle Kankayım Artık!

Caresizlik vurdu bedenimi, sensizlik bitirdi duşuncelerimi, guzel hayallerim yarıda kaldı, olum gibi geldin gittin sevdiğim

Olum ile ilgili duşuncelerimsin, sen benim yaşama sebebim ve olum sebebim olucak tek varlıksın sevgilim

Hayatı Seninle buLmuşken oLumu Seninle Yaşadım neden boyle OLdu insafsız Neden!

nefessiz kalmamak icin sevdim gozlerini uşumemek icin tuttum ellerini, ağlamamak icin inandi saf duygularım sana, ya sen ? olumu emanet ettin gittin bana

oLum Kalbime işliyor her gece sen benden gittin gideli!

Yaşarken olmek boyle birşey olsa gerek seni sensiz yaşarken bana attığın yalanlarla ızdırap cekerken olumu yaşamak boyle birşey olsa gerek!

Toprak Olarak geldik Toprak oLarak Goceceğiz Bu yalan Dunyadan

hani Sevenler Vardır birbirine yeminli, hani yeminli insanlar vardır birbirine sevdalı, keşke olum olmasaydı bizde yaşasaydık Bu Aşkı

Yaşayan herkezin Sonu Toprak

Seni, Seni tanıdığım Gun Evet işte Hayat Bu! Dedim, ve Sen Her Gun Beni Yavaş yavaş Bitirdin! Olumle Bir Başıma Bıraktın beni yalancı Sevgili!!!

oLmekten Korkmayın Cunki Birgun Herkez oLucek

iLKBaHarım OLmanı isterdim Gulum, SON Baharım OLdun Benim

Sevenler Gece oLurmuş derler ya bebeğim ben senin icin ne gece ne gunduz oluyorum her saniye senin icin hayata kusuyorum!

Herşeyin Bir Guzelliği Vardır, Nasılki yaşamayı Seviyorsak oLmeyide Sevmeliyiz

oLmeyi Sevenler Yalan Dunyada imanı kuvvetli oLanlardır Sadece! imanı Zayıf oLanlar Daima oLumden Korkarlar

oLume Gulerim, Gulume oLurum ßeßeğim

*oLum oLum Ne KeLime GuLum!!! Ben Senin iCin yaSamayı goze Almışım!!!

* Ayakta olmek, dizustu yaşamaktan iyidir – Tactius

* İnsanlar uykudadır, oldukleri vakit uyanırlar – Hadisi Şerif

* Kabre yılanlar dışardan gelir sanmayınız Sizin kotu amelleriniz kabirde sizin icin engerek yılanıdır – Abbadi

Üst Alt