Son Konu

Olumle İlgili Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Olumle İlgili Sozler 2019
Olumle İlgili Sozler kısa

Sen Olumu Bile Goze Aldığım Sevgili, Sen hayatımı Hice Saydığım Sevgili, Sendin Beni Bırakıp Giden Zalim Sevgilim

Feryadima sahit gokteki yildizlar gelinlik kefenii giyiyorum, kabrime melekler gosyasi dokuyor unut beni be can oluyorum

Gonul bu ne dert dinler ne keder sadece sozlerin yeter olmem icin guLum!

Kimler Geldi Kimler Gecti Hayatımdan, Sen yaşam Gibi Geldin Olum Gibi Gittin Yanımdan

Ayrılıktan Zor belleme oLumu Gulum Ben Seninle Hayatı Sevmişken neden bana bu zuLum?

Seni Dinlerken Severdim hayatı ve hayatın renklerini sen gidince anladım ızdırab ve olumun cilesini

Sevmek seninle yaşamak isterdim seni yazıp seni cizmek isterdim hayatıma, şimdi sadece olumu duşunuyorum sensizliğimde

Biz Ne hayata bağlı kalırız Bu Alemde Neden Hayat Bizi Yaşatır bu Alemin icinde, oLumle Arkadaş Olmuş gecelerimiz Biz gecelerin Adamıyız

Yarınsız sabahlarımın, tatlı ruyaları olsaydın keşke, sadece yarınlarımda yeni olumler getirdin bana

Ne Derdime Caresin Ne Geleceğime Vesile, Senin iCin oLurum her gece

OLuceksem Senin icin OLurum Yaşarsamda Senin icin yaşarım gulum, Senin icin yaşarken oLmeyide severim

Gitsemde kalbim seninle, gulsemde goyaşlarım ağlar icimde, hatıraların icinde ağlarım her gece olum bile guzel gelir sensiz gecirdiğim gunlerde

Hayatımın bir anlamı vardı, gozlerimin bir rengi vardı, sevdamın bir adı vardı, Olum hepsini Aldı Gittin ya oldum gulum

Caresizlik vurdu bedenimi, sensizlik bitirdi duşuncelerimi, guzel hayallerim yarıda kaldı, olum gibi geldin gittin sevdiğim

Olum ile ilgili duşuncelerimsin, sen benim yaşama sebebim ve olum sebebim olucak tek varlıksın sevgilim

Hayatı Seninle buLmuşken oLumu Seninle Yaşadım neden boyle OLdu insafsız Neden!

Nefessiz kalmamak icin sevdim gozlerini uşumemek icin tuttum ellerini, ağlamamak icin inandi saf duygularım sana, ya sen ? olumu emanet ettin gittin bana

OLum Kalbime işliyor her gece sen benden gittin gideli!

Yaşarken olmek boyle birşey olsa gerek seni sensiz yaşarken bana attığın yalanlarla ızdırap cekerken olumu yaşamak boyle birşey olsa gerek!

Toprak Olarak geldik Toprak oLarak Goceceğiz Bu yalan Dunyadan

Hani Sevenler Vardır birbirine yeminli, hani yeminli insanlar vardır birbirine sevdalı, keşke olum olmasaydı bizde yaşasaydık Bu Aşkı

Sevenler Gece oLurmuş derler ya bebeğim ben senin icin ne gece ne gunduz oluyorum her saniye senin icin hayata kusuyorum!

Üst Alt