Son Konu

Ömer Faruk Yurtseven'den depremzedeler için destek kampanyası

habercibotu

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
omerfaruk.jpg

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Miami Heat forması giyen Ömer Faruk Yurtseven, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yardımcı olmak amacıyla açık artırmada imzalı forma satışına başladı.

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün'ün ardından de Türkiye'deki depremzedeler için düzenlenen imzalı forma yardım kampanyası organizatörlüğüne Ömer Faruk Yurtseven de dahil oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yardım kampanyasını duyuran 24 yaşındaki Ömer Faruk Yurtseven'in kampanyasına ilk olarak takım arkadaşı yıldız basketbolcu Jimmy Butler imzalı formasıyla katıldı.

Bu formaların satışından elde edilecek gelirin tamamı, depremzedelere yardım amacıyla kullanılacak.

"Bizler de bir parçamızı o enkaz altında hissediyoruz"

Ömer Faruk Yurtseven, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya, Cumhuriyet tarihimizin en acı, en yıkıcı felaketini yaşadık. Büyük bir yas içindeyiz. Ülkemiz koca bir taziye evi halini aldı. Bu yas dünyanın dört bir yanındakik bizlerin de ciğerlerini yakıyor. Bizler de bir parçamızı o enkaz altında hissediyor, öyle sıkışıyoruz" diyerek başladı.

DEPREM yazarak 1866'ya mesaj atabilir ve AFAD'a bağışta (20 TL) bulunabilirsiniz.

Üst Alt