Son Konu

Onemli Sevgi Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgi Uzerine Onemli Sozler

Onemli Sevgi İle İlgili Sozler

Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti En değerli hazinemsin benim, canımsın

Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk
gercek

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Cunku sen benim icin daima teksin!

Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Guneşi seviyorum diyorsun guneş acınca golgeye kacıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdiğini soyluyorsun!

Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi oğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamıyorum Ama bir şeyi bil ki seni cok seviyorum?

Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim icin Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum

Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem?

Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum

Karanlık gecede onemli değildir yıldızları gormek Gunduzleri yıldızları gormek marifet, aşık olmak onemli değil, bir omur boyu sevebilmek marifet

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek

Bir şiir yaz bana icinde alabildiğince mutluluk olsun ayın golgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı soyle ozlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gozleriyle kurulasın

Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektirVe aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer

Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

Hadi uyandır beni soyle gorduğum zamansız bir duş mu? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Gercekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa

Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim

Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım

Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gozlerindeki huzur gibi

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana

Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim!

Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebeğin kadar yakın olsun Umutların gercek, gerceklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun

Bir an buruk bir acı saplanırsa yureğine, gozlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa bil ki bir yerlerde ozlemişsindir beni

Gencliğine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken

Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi?

Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar cok seviyorum ki

Üst Alt