B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Ara 2023 #1 Orhan Hakalmaz Dağlarına Kar Olurum Orhan Hakalmaz Dağlarına Kar Olurum Şarkı Sozleri Sen baharsan ben de yazım Başkasına gecmez nazım yar Sen mızrapsın ben de sazım Beni sensiz calamazsın yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar Ağac olsan dal olurum Cicek olsan bal olurum yar Gurbet olsan yol olurum Seni benden alamazsın yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar
Orhan Hakalmaz Dağlarına Kar Olurum Orhan Hakalmaz Dağlarına Kar Olurum Şarkı Sozleri Sen baharsan ben de yazım Başkasına gecmez nazım yar Sen mızrapsın ben de sazım Beni sensiz calamazsın yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar Ağac olsan dal olurum Cicek olsan bal olurum yar Gurbet olsan yol olurum Seni benden alamazsın yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar