B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 May 2024 #1 Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Oyle Bir Gecer Zamanki Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya ağlaya kalmadı gozlerimde yaş Ağlaya ağlaya kalmadı gozlerimde yaş Sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu Sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu Bırakıp da gittin beni bir başıma Ağlayan şu yorgun gozlerım seni ozler Seviyorum dıyerek bırakıpta gıdenler Seviyorum dıyerek bırakıpta gıdenler Geride kalanları hic hic mi hic duşunmezler
Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Oyle Bir Gecer Zamanki Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Oyle Bir Gecer Zaman ki Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya ağlaya kalmadı gozlerimde yaş Ağlaya ağlaya kalmadı gozlerimde yaş Sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu Sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu Bırakıp da gittin beni bir başıma Ağlayan şu yorgun gozlerım seni ozler Seviyorum dıyerek bırakıpta gıdenler Seviyorum dıyerek bırakıpta gıdenler Geride kalanları hic hic mi hic duşunmezler