B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Oyle bir gecer zaman ki Ali kaptan ve caroline dans ettiği şarkı Oyle Bir Gecer Zaman Ki Juanito Kumsaldaki İzler Şarkısı Oyle Bir Gecer Zaman ki Cemile Eve Gelirken Calan Şarkı Kumsallar boyunca bak Ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş Soyleyeyim bak neden Aşkımıza hurmetten Sende yok bu hurmet Aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi Bahaneler bulupta Başka kalpte uyuttun Benim kalbimsin Beğenmez hic başka kimse Yalnız seni arar İzler neye yarar? Yuruyelim yeniden Silinmemiş izlerden Deniz kumsal sevinsin Benim icin tek sensin İzler bekler nerdesin Benim kalbimsin Beğenmez başka kimse Yalnız seni arar İzler neye yarar?
Oyle bir gecer zaman ki Ali kaptan ve caroline dans ettiği şarkı Oyle Bir Gecer Zaman Ki Juanito Kumsaldaki İzler Şarkısı Oyle Bir Gecer Zaman ki Cemile Eve Gelirken Calan Şarkı Kumsallar boyunca bak Ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş Soyleyeyim bak neden Aşkımıza hurmetten Sende yok bu hurmet Aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi Bahaneler bulupta Başka kalpte uyuttun Benim kalbimsin Beğenmez hic başka kimse Yalnız seni arar İzler neye yarar? Yuruyelim yeniden Silinmemiş izlerden Deniz kumsal sevinsin Benim icin tek sensin İzler bekler nerdesin Benim kalbimsin Beğenmez başka kimse Yalnız seni arar İzler neye yarar?