B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Ara 2023 #1 Oyle bir gecer zamankimetenin yarışmada soylediği şarkı sozleri, METE'NİN ŞARKISININ SOZLERİ Faydası yoktur gozlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi duşun taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun ama Ne zaman ne zaman Bak yine mutsuz senin her bakışın Gel beni dinle benim yavru kuşum Unutulsan bile aşklar unutulmaz hic Anılar anılar Butun yollar kapalı Hic ışık yok uzaklarda Neden terk etmek istersin Neden durmuyor zaman Unutulsan bile aşklar unutlmaz hic Anılar anılar Butun yollar kapalı Hic ışık yok uzaklarda Neden terk etmek istersin Neden durmuyor zaman Faydası yoktur gozlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi duşun taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun ama Ne zaman ne zaman iyi duşun taşın iyi duşun taşın
Oyle bir gecer zamankimetenin yarışmada soylediği şarkı sozleri, METE'NİN ŞARKISININ SOZLERİ Faydası yoktur gozlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi duşun taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun ama Ne zaman ne zaman Bak yine mutsuz senin her bakışın Gel beni dinle benim yavru kuşum Unutulsan bile aşklar unutulmaz hic Anılar anılar Butun yollar kapalı Hic ışık yok uzaklarda Neden terk etmek istersin Neden durmuyor zaman Unutulsan bile aşklar unutlmaz hic Anılar anılar Butun yollar kapalı Hic ışık yok uzaklarda Neden terk etmek istersin Neden durmuyor zaman Faydası yoktur gozlerdeki yaşın Gitmeden evvel iyi duşun taşın Mutluluğu bulacağım diyorsun ama Ne zaman ne zaman iyi duşun taşın iyi duşun taşın