ozledim Seni , Hayatta Hic Bir Şeyi İstemedim Senin Kadar şiiri
en guzel ozlem şiirleri
romantik ozlem şiirleri
sevgiliye ozlem
sevgiliye ozlem şiirleri
Ozledim Seni!!!
Hayatta hicbir şeyi istemedim senin kadar,
hayatta hicbir şeyim az olmadı senin kadar
Ozledim seni
Ve bu ozlem ne benim, ne senin, ne de herhangi bir şeyin engelleyebileceği sıradan bir şey değil! İcim acıyor, bana seni hatırlatan şarkılarda gozlerim doluyor, ve daha da kotusu dinlediğim tum şarkılar bana seni hatırlatıyor!!
Bu gunlerde daha cok anar, andıkca daha cok kanar oldum mutlu gunlerimizi Birer birer aklımdan geciyor `sen`li guzel gunlerim Onlardan kacabilmek icin uykulara sığındıkca ruyalarıma geliyorsun
Her gece benimlesin Hic uyanmak istemediğim, uyandığımda burukluğunu icimin en derininde hissettiğim ruyalarım oluyorsun benim
Hic kacış yok mu senden? Hicbir kurtuluşum yok mu? Gunduzleri ve uyanık olduğum geceleri gectim, hic değilse uykumda sensiz gecirebileceğim tek bir an yok mu? Yok işte!
Ozledim seni
Hem oyle bir ozlem ki bu seferki, canımın senden arta kalan yarısını sızım sızım sızlatıyor Oyle bir sızı ki; anlatmaya tum cumlelerim yetersiz kalıyor Koşsam diyorum senin olduğun yerlere Sadece birkac adım kadar yakınımda olmana rağmen sana gelememek her zamankinden daha da cok canımı acıtıyor!!
Gelsem oysa, hickimseye hatta sana bile aldırmadan, aramızdaki tum engellere ve hatta sana rağmen gelsem her neredeysen Yalvarsam seni hic değilse uzaktan gorebilmek icin Bu da mı imkansız dersin?
Sen gozumun goremediği, elimin dokunamadığı, sesimin duyulamadığı o yerlerdesin ya; gozlerim hep dolu dolu Ha aktı ha akacak gozyaşlarım; oylece dolaşıyorum Ne halde, ne yapıyor diye duşunmediğim, duşundukce kendimi bitirmediğim tek bir an bile yok daha da uzağıma duştuğun o gunden beri
Ozledim seni
Ah, o ulaşamamak duygusu yok mu; o icimi her şeyden cok yakıyor! Hasretinin başıma vurduğu anlarda sokaklarda sana dair bir iz gorememek inana senden ayrı olmaktan daha da cok koyuyor! Hic değilse eskiden bir umidim vardı bir kapının ardında ya da bir koşe başında rastlarım sana diye Şimdi o da yok
Anlayamazsın bunu Cunku biliyorum hayatta hic kimseyi ozlemedin benim seni ozlediğim kadar
Ve hayatta hicbir şeyin az olmadı bana kalan `sen`im kadar