bilgiliadam
Yeni Üye
Özür Sözleri 2019 Özür sözleri 2019 Birisinden özür dileyeceğinizde ara sıra bunu yapamazsınız İstersiniz ama dizelere dökeyim Çağın irtibat araçlarından bir adam başına yazayım, msn face vs vsozursozleri20195c5574803ecc5alt Hemen sizlere bu sözleri tahsis etmek istiyorum kızlar Hadi özür dileyin vallahi bişi olmaz dileyin dileyinozursozleri20195c5574806b78bpngalt 1549104252 1549104252 ozursozleri20195c5574806e957gifozursozleri20195c5574806e957gif ozursozleri20195c5574806e957gif Ağlamalar teselli etseydi, denizLer armağan ederdim sana beni affetmen için… Sana olan mahcubiyetimi nasıl açıklama edeceğimi bilemiyorum, sahiden fazla özür dilerim Sözlerinden belirli, kırmışım seni bilmeden… Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem affeder misin beni? Bilirsin bir karıncayı bile incitmem Seni de kırmak istemedim, inan ama istemeden oldu Fazla fakat çok özür diliyorum senden… Senden özür arzu etmek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana röportaj şansı verir misin? Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim Özürlerimi kabul et! Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan daha sonra böyle bir hatanın bitmiş etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı Bütün kırgınlıkları değil etsin ve sen özürlerimi kabul et diye… Hiçbir şey için, hiçbir vakit geç değildir Ne senden özür dilemem için geç, ne de beni affetmen için Ben senden özür diliyorum Sen beni affedebilecek misin? Seni isteksizce kırdıysam veya üzdüysem fazla özür dilerim, sensiz bi hayat düşünemiyorum beni affet be sevgili ♥ Günlerdir özrümü kabul etken için mesaj yolluyorum Lütfen bundan böyle olumlu bir cevap ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet! Yeniden yazıyorum Özür dilerim tüm olanlar için Doğrusu fazla üzgünüm Haydi bundan böyle daha fazla bekletme beni ve affet! İnan ancak bir daha böyle şeyler yaşamayacağız