K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Ara 2023 #1 Pamuk Gibi Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı süt 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Pişirme aşamasında kullanmak için; Sıvı yağ Servis için; Reçel, bal, çikolata Pamuk Gibi Pankek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri iyice mikserle çırpın. Ardından süt,elenmiş un, kabartma tozu, vanilya ilave edelim ve iyice karıştırın. Pankek için tavayı çok az yağlayalım ve küçük bir kepçe veya bir kaşık ile dökelim. Benim hamur karıştırıcım var ben onun ile döktüm. Az az dökelim hemen kabarcıklar çıkmaya başlıyor. Arkasını çevirelim. 1 dk dan az bir süreden oluyorlar. Önlü arkalı kızarmış oluyor. İster bal, reçel ,çikolata ile servis yapılır. Pamuk Gibi Pankek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Pamuk Gibi Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı süt 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Pişirme aşamasında kullanmak için; Sıvı yağ Servis için; Reçel, bal, çikolata Pamuk Gibi Pankek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri iyice mikserle çırpın. Ardından süt,elenmiş un, kabartma tozu, vanilya ilave edelim ve iyice karıştırın. Pankek için tavayı çok az yağlayalım ve küçük bir kepçe veya bir kaşık ile dökelim. Benim hamur karıştırıcım var ben onun ile döktüm. Az az dökelim hemen kabarcıklar çıkmaya başlıyor. Arkasını çevirelim. 1 dk dan az bir süreden oluyorlar. Önlü arkalı kızarmış oluyor. İster bal, reçel ,çikolata ile servis yapılır. Pamuk Gibi Pankek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı