I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Ara 2023 #1 Para ile ilgili kısa ve öz sözler Parayla ilgili özlü sözler, para mutluluk getirmez amma mutsuzluğunuzu hafif atlatmanızı sağlar…… Yalnızca iyi niyete sahip olsalardı, iyiliksever kişileri kimse hatırlayamayacaktı Bunun yanında onların paraları da vardı (Margaret Thatcher) Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi göze bölge adamdır (Benjamin Franklin) Parasız adam boşboğaz adamdır Kadını parası için alacak adam, avucunu açarken gözünü tıkamak lüzumlu geldiğini bilmelidir (Refik Halit Karay) aynı şey kadınlar içinde geçerlidir Parasız kalmanın dehşetini duymamış adamlar, harp ateşini tatmamış askerlere benzerler (Refik Halit Karay) Bir budala para kazanabilir, lakin onu sarfetmek için akıllı edinmek lazımdır (CH Spurgeon) Eğer Tanrı zenginlikleri değerli bir şey saysaydı, onları böyle kötü insanlara vermezdi (Jonathan Swift) Para her kapıyı açar fakat; kilitleyemez (Yunan Özdeyiş) Paranızı hala sayabiliyorsanız, gerçekte varlıklı değilsiniz demektir (Paul Qetty) Aslında parayı sevmiyorum, ama sinirlerimi yatıştırıyor (Joe Louis) Kimse, komşusuna gereklilik duymayacak değin zengin değildir Birisi paranın her kapıyı açtığını söylüyorsa,parası değil demektir param değil diyemi gittin ellere düşürdün beni dilden dillere……………(sarkı sözü) aşk için minik bir gülüş ve kimsede olmayan sevgi yetmez (radyo hiras metni) Zenginlik gübre gibidir, yalnız saçıldığında yararlı olur (Çin Özdeyiş) zenginliği olmayan adamı, adamlığı olmayan zengine tercih ederim (Plutarchie) *
Para ile ilgili kısa ve öz sözler Parayla ilgili özlü sözler, para mutluluk getirmez amma mutsuzluğunuzu hafif atlatmanızı sağlar…… Yalnızca iyi niyete sahip olsalardı, iyiliksever kişileri kimse hatırlayamayacaktı Bunun yanında onların paraları da vardı (Margaret Thatcher) Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi göze bölge adamdır (Benjamin Franklin) Parasız adam boşboğaz adamdır Kadını parası için alacak adam, avucunu açarken gözünü tıkamak lüzumlu geldiğini bilmelidir (Refik Halit Karay) aynı şey kadınlar içinde geçerlidir Parasız kalmanın dehşetini duymamış adamlar, harp ateşini tatmamış askerlere benzerler (Refik Halit Karay) Bir budala para kazanabilir, lakin onu sarfetmek için akıllı edinmek lazımdır (CH Spurgeon) Eğer Tanrı zenginlikleri değerli bir şey saysaydı, onları böyle kötü insanlara vermezdi (Jonathan Swift) Para her kapıyı açar fakat; kilitleyemez (Yunan Özdeyiş) Paranızı hala sayabiliyorsanız, gerçekte varlıklı değilsiniz demektir (Paul Qetty) Aslında parayı sevmiyorum, ama sinirlerimi yatıştırıyor (Joe Louis) Kimse, komşusuna gereklilik duymayacak değin zengin değildir Birisi paranın her kapıyı açtığını söylüyorsa,parası değil demektir param değil diyemi gittin ellere düşürdün beni dilden dillere……………(sarkı sözü) aşk için minik bir gülüş ve kimsede olmayan sevgi yetmez (radyo hiras metni) Zenginlik gübre gibidir, yalnız saçıldığında yararlı olur (Çin Özdeyiş) zenginliği olmayan adamı, adamlığı olmayan zengine tercih ederim (Plutarchie) *