M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ocak 2024 #1 Pembe Renkli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 6 yaprak güllaç Yarım litre süt Yarım bardak pancar suyu 1 su bardağı şeker Vanilin Çekilmiş ceviz Pembe Renkli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir adet pancarı kabuklarını soyup haşladım. Pancar ile salâta yaptım. Kalan suyu güllaç ta kullandım. Süt,şeker ve pancar suyunu şekerler eriyene kadar ısıttım. İçine vanilini ekledim. Dikdörtgen küçük uzunluk borcama evvel güllacı koyup karışımdan kepçeyle ıslattım. 3 yaprak sonra cevizleri ekledim. En son güllaç yaprağını koyduktan sonra servisten evvel soğuk süt gezdirdim. Afiyet olsun. Pembe Renkli Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Pembe Renkli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 6 yaprak güllaç Yarım litre süt Yarım bardak pancar suyu 1 su bardağı şeker Vanilin Çekilmiş ceviz Pembe Renkli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir adet pancarı kabuklarını soyup haşladım. Pancar ile salâta yaptım. Kalan suyu güllaç ta kullandım. Süt,şeker ve pancar suyunu şekerler eriyene kadar ısıttım. İçine vanilini ekledim. Dikdörtgen küçük uzunluk borcama evvel güllacı koyup karışımdan kepçeyle ıslattım. 3 yaprak sonra cevizleri ekledim. En son güllaç yaprağını koyduktan sonra servisten evvel soğuk süt gezdirdim. Afiyet olsun. Pembe Renkli Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı