Son Konu

petek dinçözde boşanıyor...

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
petek dinçözde boşanıyor ben petek dinçözü ço seviyorum bu yüzdende bu habere üzüldüm açıkçası inşallah barışırlarişte o haber (alıntıdır) çatırdadı Şarkıcı Petek Dinçöz (30) 8 takvim flörtün arkasından 2 yıl önce canlı yayında nikah masasına oturduğu Can Tanrıyar’dan (50) boşanıyor Vatan gazetesinden Gülşen Yüksel'in haberine kadar, sıkça kızlıerkekli bir grup arkadaşıyla gece kulüplerinde irtifa gösteren Tanrıyar’ın, eşinin tüm ikazlarına rağmen hayatına çeki armoni vermemesinin bu evliliği bitirdiği öne sürüldü 1548649450 1548649450 petekdincozdebosaniyor5c4e83ef80f98petekdincozdebosaniyor5c4e83ef80f98 http:imgkelebekhurriyetcomtrLiveImagesGüzelimPetek%20DinçözPetek51 1 hafta önce Levent’teki Belluvue Rezidance’daki evlerini ayıran çiftten Can Tanrıyar’ın eşini boşanmaktan vazgeçirmek için çabaladığı da öğrenildi Tanrıyar şöyle konuştu; “Boşanma kararı aldığımız doğru Petek’ın avukatı bugün (dün) mahkemeye başvurdu, davayı da o açtı Nasıl Olursa Olsun 1 haftaya dek boşanırız Bizi boşanmaya götüren olay aslında çok komik Geçen çarşamba Marmaris’e gitmem gerekiyordu Bunu Petek’e söyledim O da bana ’Benim duyduğum şeyler var, sen Marmaris’e yok Antalya’ya diğer şeyler için gidiyorsun’ dedi Açıkçası benden şüpheleniyordu Komik bir şey oldu ve ben Antalya’ya gittim O gülünç şey de hava muhalefeti Dalaman da fırtına çıktı, uçak inemedi Uçak fırtına nedeniyle Antalya’ya indi Keşke İstanbul’a geri dönseydi (gülüyor) Ben sağ salim inme telaşıyla Petek’i aradım ’Biliyor musun başımıza ne geldi derhal Antalya’dayım’ dedim O da çıldırdı ’Bana numara yapma zaten senin Antalya’ya gideceğini biliyordum’ dedi Lakin derdimi anlatamadım, telefonu kapatmak zorundaydım Çünkü uçak tekrar havalanacaktı 6 saat bana ulaşamadı Gece yarısı Antalya’dan Dalaman’a indik Telefonum tekrar kapalı olunca sözde ben Antalya’ya gidip telefonu kapatıp ortadan kaybolan bir ışık halkası düştüm Zaten geceleri aralıksız haricen olmam sebebiyle defalarca bir şüphesi vardı Lakin böylece benim hayatımda kimse yoktu Cep telefonumun uçak sebebiyle 6 saat kapalı kalması 10 takvim beraberliğimizi bitirdi THY’ye dava açsam yeridir(gülüyor) Şaka bir yana kendimi onun yerine koyuyorum adalet da veriyorum O yüzden açtığı davada da anlaşmayı anında kabul ettim Çünkü kendimi savundukça kendimi çocuk gibi görmeye başladım Madem boşanmak istiyorsun kabul ediyorum dedim Her şey şaka gibi gelişirken ayrıntılarıyla ciddiyete dönüştü Lakin yan benim hayatımda gördüğü şeylerin birikiminin sonucudur bu Zaten çevremi hiç beğenmiyordu Dava büyük bir muhtemelen önümüzdeki çarşamba günü sonuçlanacak  

Üst Alt