D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Tem 2024 #1 Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağ 1-2 kol taze soğan (yeşil kısmı – ben frenk soğanı kulandım) Damak zevkinize nazaran rende kaşar, tulum peyniri yada top peynir Tuz pul biber Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tarif denmez aslında ancak bazen aklımıza gelmez. Görüncede eee haydi deneyeyim deriz bu türlü bir tanım olabilir zira çok lezzetli. Yumurtaları bir kasede 2-3 dakika çatalla çırpın (daha yumuşak olur). İnce ince doğradığınız taze soğanı ve baharatı ekleyin karıştırın. Teflon tavaya tereyağını ekleyin erimesini bekleyin yumurtayı tavaya dökün. Daha sıvıyken biraz tavanın içinde yayın. Hafif pişmeye başlarken peyniri omletin yarısına serpiştirin. Omletin üst tarafı da sertleşmeye başlayınca omleti peynirli tarafa gerçek kapatın. Altını neredeyse kısın ki altı yanmasın peynirin erimesi için daha sonra birde omleti öbür tarafa gerçek çevirin.Afiyet olsun. Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağ 1-2 kol taze soğan (yeşil kısmı – ben frenk soğanı kulandım) Damak zevkinize nazaran rende kaşar, tulum peyniri yada top peynir Tuz pul biber Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tarif denmez aslında ancak bazen aklımıza gelmez. Görüncede eee haydi deneyeyim deriz bu türlü bir tanım olabilir zira çok lezzetli. Yumurtaları bir kasede 2-3 dakika çatalla çırpın (daha yumuşak olur). İnce ince doğradığınız taze soğanı ve baharatı ekleyin karıştırın. Teflon tavaya tereyağını ekleyin erimesini bekleyin yumurtayı tavaya dökün. Daha sıvıyken biraz tavanın içinde yayın. Hafif pişmeye başlarken peyniri omletin yarısına serpiştirin. Omletin üst tarafı da sertleşmeye başlayınca omleti peynirli tarafa gerçek kapatın. Altını neredeyse kısın ki altı yanmasın peynirin erimesi için daha sonra birde omleti öbür tarafa gerçek çevirin.Afiyet olsun. Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı