T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ocak 2022 #1 Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kıyma 1 adet yumurta 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı galeta unu 1 yemek kaşığı hardal 1 yemek kaşığı pekmez Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kıyma, yumurta, pekmez, hardal, galeta unu, tuz ve karabiberi güzelce yoğurup parçalara ayırıyoruz. Ben hamburger köftesini ince yapıyorum siz isterseniz daha büyük parçalar ile kalın hamburger köftesi yapabilirsiniz. Köfte harcını şekillendirdikten sonra airfryeri 200 derece 10 dakika olarak ayarlayıp pişiyoruz. Afiyet olsun. Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kıyma 1 adet yumurta 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı galeta unu 1 yemek kaşığı hardal 1 yemek kaşığı pekmez Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kıyma, yumurta, pekmez, hardal, galeta unu, tuz ve karabiberi güzelce yoğurup parçalara ayırıyoruz. Ben hamburger köftesini ince yapıyorum siz isterseniz daha büyük parçalar ile kalın hamburger köftesi yapabilirsiniz. Köfte harcını şekillendirdikten sonra airfryeri 200 derece 10 dakika olarak ayarlayıp pişiyoruz. Afiyet olsun. Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı