G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ocak 2022 #1 Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi İçin Malzemeler 1 pakey yufka Yeteri kadar kaşar Su 1 yemek kaşığı yağ Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yufkaları üçgen kesiyoruz. Ben hazır üçgen yufka kullandım dilerseniz sizde kulanabilirsiniz. Yufkanın içine rendelediğimiz kaşarları koyup sarıyoruz. Sarılan yufkanın uç kısımlarını ıslatıp yapıştırıyoruz. Yufkalarımızı sardıktan sonra üzerlerine bir yemek kaşığı sıvı yağ gezdirip 180 derece 10 dakika manuel olarak ayarladığımız philips airfryer xxl ile pişiyoruz. Arzuya göre yufkaları sararken içine az miktarda su ve yağ karıştırıp sürebilirsiniz. Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi İçin Malzemeler 1 pakey yufka Yeteri kadar kaşar Su 1 yemek kaşığı yağ Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yufkaları üçgen kesiyoruz. Ben hazır üçgen yufka kullandım dilerseniz sizde kulanabilirsiniz. Yufkanın içine rendelediğimiz kaşarları koyup sarıyoruz. Sarılan yufkanın uç kısımlarını ıslatıp yapıştırıyoruz. Yufkalarımızı sardıktan sonra üzerlerine bir yemek kaşığı sıvı yağ gezdirip 180 derece 10 dakika manuel olarak ayarladığımız philips airfryer xxl ile pişiyoruz. Arzuya göre yufkaları sararken içine az miktarda su ve yağ karıştırıp sürebilirsiniz. Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı