M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Ara 2023 #1 Pişmeyen Sağlıklı Pasta Tanımı İçin Materyaller 2 buçuk su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı hindistan cevizi 150-200 gram bitter çikolata (Çikolatayı eritmek için 1 yemek kaşığı tereyağ 1 yemek kaşığı süt) 1 yemek kaşığı dark kakao (Tepeleme) 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yada bal yada olağan pekmez de olur bence denemedim lakin Pişmeyen Sağlıklı Pasta Tanımı Yapılışı Nohut ve hindistan cevizini robottan geçiriyoruz. 1 yemek kaşığı süt ve 1 yemek kaşığı tereyağı ile çikolatamızı benmari eritiyoruz ve karışımımıza ekliyoruz. Kakao ve pekmezi ekliyoruz. Güzelce karıştırıyoruz. Yağlı kağıt üzerinde şekil verip buzdolabında yarım saat dinlendiriyoruz. Üzerine ben çikolata eritip döktüm ve cevizler süsledim siz istediğiniz üzere yiyin Afiyet olsun. M€®v€
Pişmeyen Sağlıklı Pasta Tanımı İçin Materyaller 2 buçuk su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı hindistan cevizi 150-200 gram bitter çikolata (Çikolatayı eritmek için 1 yemek kaşığı tereyağ 1 yemek kaşığı süt) 1 yemek kaşığı dark kakao (Tepeleme) 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yada bal yada olağan pekmez de olur bence denemedim lakin Pişmeyen Sağlıklı Pasta Tanımı Yapılışı Nohut ve hindistan cevizini robottan geçiriyoruz. 1 yemek kaşığı süt ve 1 yemek kaşığı tereyağı ile çikolatamızı benmari eritiyoruz ve karışımımıza ekliyoruz. Kakao ve pekmezi ekliyoruz. Güzelce karıştırıyoruz. Yağlı kağıt üzerinde şekil verip buzdolabında yarım saat dinlendiriyoruz. Üzerine ben çikolata eritip döktüm ve cevizler süsledim siz istediğiniz üzere yiyin Afiyet olsun. M€®v€