M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 10 Ağu 2024 #1 Piyaz Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış kuru fasülye 1 soğan Çeyrek kırmızı lahana 1 kase doğranmış marul Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 limon suyu 1 çay kaşığı tuz Salatalık Yarım demet maydanoz Havuç,domates ekleyebilirsiniz ben eklemedim Piyaz Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanı julyen doğrayın. Kırmızı lahanayı ince ince doğrayın. Yeşil marulu da ince doğrayın. Maydanozu ince doğrayın salatalık ve diğer sebzeleri istediğiniz gibi doğrayın. Haşlanmış fasulye ve bütün malzemeleri karıştırın. Zeytinyağ limon suyu ve tuzu üzerine döküp güzelce karıştırın servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. Piyaz Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Piyaz Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış kuru fasülye 1 soğan Çeyrek kırmızı lahana 1 kase doğranmış marul Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 limon suyu 1 çay kaşığı tuz Salatalık Yarım demet maydanoz Havuç,domates ekleyebilirsiniz ben eklemedim Piyaz Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanı julyen doğrayın. Kırmızı lahanayı ince ince doğrayın. Yeşil marulu da ince doğrayın. Maydanozu ince doğrayın salatalık ve diğer sebzeleri istediğiniz gibi doğrayın. Haşlanmış fasulye ve bütün malzemeleri karıştırın. Zeytinyağ limon suyu ve tuzu üzerine döküp güzelce karıştırın servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. Piyaz Tarifi Fotoğraflı Yapılışı