Son Konu

Platonik Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Platonik Aşk Sozleri

Platonik Aşk Mesajları

Platonik aşkı bilirsiniz arkadaşlarım, hani birisini seversiniz ve o birisi malesef size karşılık vermez acaba ben soylesem ne derki gibi durum icine girersiniz ve bu bazen tutkuya donuşur

Bu tur durum icinde olan platonik aşk acısı ceken arkadaşlarımız icin oluşturduğumuz platonik aşk sozleri arkadaşlarım

Seni hayal ediyorum geceleri Masamın Soğuk kenarında zaten hep hayal ediyorum seni olsanda olmuyor istemiyorsun beni

Nasıl Sevdi Bu Kalp Seni Neden Sevdi Bu Kalp Seni? Sorularım Bende Saklı Sen Kimseden Habersiz Sadece Kalbimde Saklısın Bebeğim

Ben Senin icin her akşam besteler yazsamda adına şiirler okusamda senin haberin olmayacak biliyorum bunuda

Sen benim Kalbimin iLk ve tek taraflı Aşkısın Kalbim Seni Secti Kalbim beni de Gecti

Platonik sevmek zordur
Her hareketi ustunuze alınmak istersiniz,
Ama onlar başkasına aittir; kalbi de dahil

Her gunduz ve gece kendimi kaybediyorum, ayak ucumda gitmekten başka care olmadığı icin

İnsanda ar olmalı bir yerden sonra İstenmedikce ben seviyorum diyip kalmamalı yurek Cekip Gitmeli

sen baharın yağmurla getirdiği ozlemdin icimdeki, sen ciğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize duşup de ıslanmaktan korkutan bir savaştın yureğimde

gece karanlığa gomulurken senide beraberinde goturdu, karanlık dunyama ışık olmanı beklerken, bir yıldız misali avuclarımdan kayıp gittin seni ozleyeceğim

terketmez sevdam seni gecelerim ve gunduzlerim uykusuz ve seninle dolu gecer bitanem şunu bil ki sevenler ayrılmaz dunya kucuk elbet kavuşacağız beklemenin tadını cıkaracağız sonunda sabrederek

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni !Soyle ne zaman okunur burda ezan ?Bir yudum su gibi ozledim seni

Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım

İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever Onceki ve sonrakiler; Birer arayış, kacış yada aldanıştır

Üst Alt