Son Konu

Politika Fıkraları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En komik Politika Fıkraları
komik Politika Fıkraları

Politika Fıkraları

Politika Nedir?

İşte budur :

Cocuk babasına sorar: Baba politika nedir?

Baba şoyle der: Bak oğlum, ben eve para getiriyorum, oyleyse ben kapitalistim

Annen parayı yonetir, oyleyse o hukumettir

Deden paranın doğru idare edilip edilmediğine dikkat eder, oyleyse o
da sendikadır

Hizmetci kız ise isci sınıfıdır

Bizlerin ise tek hedefi vardır, senin rahatlığın Dolayısıyla sen de halksın ve altında bezi ile yatan kucuk kardeşin ise gelecektir

Soyle bakalım anlayabildin mi?

Cocuk duşunur ve o gece babasının anlattıklarını duşuneceğini soyler

Gece yarısı cocuk uyanır Cunku kucuk kardeşi altını pisletmiştir ve ağlamaktadır

Ne yapacağını bilemeyen cocuk anne ve babasının yatak odasına gider

Annesi yalnız ve derin bir şekilde uyumaktadır, oyle ki onu uyandıramaz

Hizmetci kızın odasına gider Bakar ki babası hizmetci kızla yatmaktadir

Dedesi de pencereden gizlice onları izlemektedir

Hepsi oyle meşguldurler ki cocuğun orada olduğunu farketmezler bile Cocuk hic bir sey yapamadan yatağına geri doner

Ertesi sabah baba cocuğa kendince politikanın ne oldugunu anlatmasını
ister

Evetder cocuk, kapitalizmişci sınıfını kotuye kullanıyor Sendika bunu seyrediyor Bu arada hukumet uyuyor Halk ise dikkate alınmıyor ve gelecek bokun icinde yatıyor!

İşte politika budur!

Politikacılar
Bir otobus dolusu politikacı secim kampanyası icin TEKSAS' ta dolaşıyorlarmış Otobus buyuk bir ciftliğin yanından gecerken, otobus şoforun dalgınlığı yuzunden derin bir şarampole ucmuş Ciftci koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gommeye başlamış Ertesi sabah, Şerif soruşturma icin ciftliğe gelmiş Ciftciye sormuş: Otobusteki butun politikacıları gomdun demekHepsi de oluydu, eminsin değil mi?Ciftci cevap vermiş: Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz Nasıl yalan soylerler!

Devlet versin
Bir Laz, bir Kayserili, bir de Diyarbakırlı olur, obur dunyaya gider Bir hafta gecmeden Laz mezarlıktan cıkar, koyune doner Herkes merakla, Sen nasıl geri dondun?diye sorar Laz, Diğer tarafta pazarlık yaptım 5 bin dolar istediler Verip, geldimder Bunun uzerine kalabalık, Kayserili ve Diyarbakırlı'yı sorar Laz cevap verir: Ben gelirken Kayserili '3 bin 500 dolar olsun' diye bastırıyordu Diyarbakırlı da, 'Devlet versin' diye!

Bush ve Powel

Bush ve Powel bir barda oturuyorlarmışİceri bir genc girmiş ve bunları gorunce şaşırmış
Hey siz ne yapıyorsunuz burada
diye sormuşBush da:
ucuncu dunya savaşıni planlıyoruz
diye cevaplamışŞaşıran genc
peki nasıl olacak?
diye sormuşBush:
10 milyon ıraklı ve bir araba tamircisini oldureceğizdemişGenc
araba tamircisini niye oldureceksiniz?
diye şaşkınlıkla sormuşBush Powel'e donerek:
ben sana demedim mi on milyon Iraklıyı oldurursek kimse umursamaz diye

Üst Alt