D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 Pazar saat 00:13'de #1 Pratik Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler 1 tane orta uzunluk muz 1 su bardağı hindistan cevizi (kıvamına nazaran artırabilir) 1 yemek kaşığı kakao Pratik Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzu çatal ile ezip bütün gereçleri karıştırıp hal veriyoruz. Sonra da hindistan cevizine buluyoruz. Dolapta 1-2 saat dinlendirelim. Ben üzerine çikolata sos döktüm. Afiyet olsuuuun! Pratik Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Pratik Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler 1 tane orta uzunluk muz 1 su bardağı hindistan cevizi (kıvamına nazaran artırabilir) 1 yemek kaşığı kakao Pratik Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzu çatal ile ezip bütün gereçleri karıştırıp hal veriyoruz. Sonra da hindistan cevizine buluyoruz. Dolapta 1-2 saat dinlendirelim. Ben üzerine çikolata sos döktüm. Afiyet olsuuuun! Pratik Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı