B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Kas 2023 #1 Pratik Kabak Böreği Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yufka 2 adet kabak 1 demet maydanoz (1 demet dereotu yahut ikisinden de yarı yarıya formunda de yapabilirsiniz) 100 gram peynir (Ne kullanmak isterseniz. ben kırmızı biberli çökelek ve beyaz peynir kullandım) 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı nane ve karabiber (Toz biber de çok yakışır) Pratik Kabak Böreği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yufkamızı 2-3 cm lik şeritler halinde kesiyoruz. Kabaklarımızı rendeleyip, maydanozlarımızıda doğrayın. Sonra tüm materyalleri bir kabın içine alıp, düzgünce karıştırıyoruz. (Ellerinizi kullanmaktan çekinmeyin ). Fırın tepsisine eşit biçimde yaydıktan sonra 200 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Bu kadar kolay afiyet olsun Pratik Kabak Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Pratik Kabak Böreği Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yufka 2 adet kabak 1 demet maydanoz (1 demet dereotu yahut ikisinden de yarı yarıya formunda de yapabilirsiniz) 100 gram peynir (Ne kullanmak isterseniz. ben kırmızı biberli çökelek ve beyaz peynir kullandım) 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı nane ve karabiber (Toz biber de çok yakışır) Pratik Kabak Böreği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yufkamızı 2-3 cm lik şeritler halinde kesiyoruz. Kabaklarımızı rendeleyip, maydanozlarımızıda doğrayın. Sonra tüm materyalleri bir kabın içine alıp, düzgünce karıştırıyoruz. (Ellerinizi kullanmaktan çekinmeyin ). Fırın tepsisine eşit biçimde yaydıktan sonra 200 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Bu kadar kolay afiyet olsun Pratik Kabak Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı