M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 Pratik Prenses Lokumu Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı süt 8 yemek kaşığı toz şeker 8 yemek kaşığı irmik 1 paket krem şanti Bulamak için; Hindistan cevizi Üzeri için; Fıstık, fındık Pratik Prenses Lokumu Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Süt, şeker ve irmiği bir tencereye alalım. Koyu bir kıvam alana dek daima karıştıralım. Pişen muhallebiyi ocaktan alıp ılımaya bırakalım. Ilıyan muhallebiye 1 paket kremşantiyi koyalım karıştıralım. 40 dk kadar dinlenmeye bırakalım. Bir minik kaba su ve hindistan cevizini koyalım. İrmikli karışımdan ceviz büyüklüğünde kesimler kopararak elimizde yuvarlayalım yapışmaması için suyla elimizi ıslatalım. Akabinde hindistan cevizine bulayıp servis tabaklarımıza koyalım. Ben üzerlerıne fıstık koydum sizler fındık da koyabilirsiniz.
Pratik Prenses Lokumu Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı süt 8 yemek kaşığı toz şeker 8 yemek kaşığı irmik 1 paket krem şanti Bulamak için; Hindistan cevizi Üzeri için; Fıstık, fındık Pratik Prenses Lokumu Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Süt, şeker ve irmiği bir tencereye alalım. Koyu bir kıvam alana dek daima karıştıralım. Pişen muhallebiyi ocaktan alıp ılımaya bırakalım. Ilıyan muhallebiye 1 paket kremşantiyi koyalım karıştıralım. 40 dk kadar dinlenmeye bırakalım. Bir minik kaba su ve hindistan cevizini koyalım. İrmikli karışımdan ceviz büyüklüğünde kesimler kopararak elimizde yuvarlayalım yapışmaması için suyla elimizi ıslatalım. Akabinde hindistan cevizine bulayıp servis tabaklarımıza koyalım. Ben üzerlerıne fıstık koydum sizler fındık da koyabilirsiniz.