Y yasuo Yeni Üye Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 84,876 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 36 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Eki 2024 #1 Pratik Truff Tanımı İçin Gereçler 1 adet pasta tabanı kek (bimden aldım) 1 paket sütlü çikolata 1 paket sıvı krema Bulamak için; Hindistan cevizi Pasta süsü 1 paket sütlü çikolata Pratik Truff Tanımı Yapılışı Öncelikle derin bir kapta kek ufalanır. Tavada sıvı krema ısıtılır ,ısısınca 1 paket çikolata konulur eritilir. Erdikten sonra ufalanan kekin üzerine dökülür ılıyınca yoğurulur. Buzdolabında 1 saat dinlendirilir. Dinlenen harçtan cevizden biraz küçük kesimler koparılıp yuvarlayın. Harç bitene kadar devam edilir. Yuvarlanan toplar istenildiği biçimde süslenir. Ben evvel çikolataya buladım, kimilerini hindistan cevizine ,bazılarını da pasta süsüne buladım. Hal verme bittikten sonra buzdolabında 1 saat dilendirip servis yapabilirsiniz.
Pratik Truff Tanımı İçin Gereçler 1 adet pasta tabanı kek (bimden aldım) 1 paket sütlü çikolata 1 paket sıvı krema Bulamak için; Hindistan cevizi Pasta süsü 1 paket sütlü çikolata Pratik Truff Tanımı Yapılışı Öncelikle derin bir kapta kek ufalanır. Tavada sıvı krema ısıtılır ,ısısınca 1 paket çikolata konulur eritilir. Erdikten sonra ufalanan kekin üzerine dökülür ılıyınca yoğurulur. Buzdolabında 1 saat dinlendirilir. Dinlenen harçtan cevizden biraz küçük kesimler koparılıp yuvarlayın. Harç bitene kadar devam edilir. Yuvarlanan toplar istenildiği biçimde süslenir. Ben evvel çikolataya buladım, kimilerini hindistan cevizine ,bazılarını da pasta süsüne buladım. Hal verme bittikten sonra buzdolabında 1 saat dilendirip servis yapabilirsiniz.