Y yasuo Yeni Üye Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 84,876 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 36 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Ara 2023 #1 Puding Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 1 paket dr.oetker puding kakaolu 5 su bardağı süt 10 adet cici bebe bisküvi Üzeri için; Fındık fıstık Ceviz (isteğe nazaran ben fındık kullandım fındıkları rendeden geçirdim toz halinde) Puding Tatlısı Tanımı Yapılışı Tenceremize pudingi katıyoruz üstüne süt ekliyoruz kaynayana kadar karıştıralım. Puding hazır olduğunda tatlı bardaklarımızı çıkaralım . Cici bebe bisküvileri ezelim bardaklarımızı alt tabanına ölçülü halde katalım . Üstüne pudingi ek edelim süsü içinde fındığımız ekliyoruz. Afiyet olsun.
Puding Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 1 paket dr.oetker puding kakaolu 5 su bardağı süt 10 adet cici bebe bisküvi Üzeri için; Fındık fıstık Ceviz (isteğe nazaran ben fındık kullandım fındıkları rendeden geçirdim toz halinde) Puding Tatlısı Tanımı Yapılışı Tenceremize pudingi katıyoruz üstüne süt ekliyoruz kaynayana kadar karıştıralım. Puding hazır olduğunda tatlı bardaklarımızı çıkaralım . Cici bebe bisküvileri ezelim bardaklarımızı alt tabanına ölçülü halde katalım . Üstüne pudingi ek edelim süsü içinde fındığımız ekliyoruz. Afiyet olsun.