D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 Haz 2024 #1 Pudingli Kurabiye (Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Bir Tarif) Tanımı İçin Malzemeler 180 g tereyağı (oda sıcaklığında) 70 g pudra şekeri 1 paket vanilya şekeri 180 g un 2 paket puding tozu (çikolatalı yahut vanilyalı) Üzeri için; Çikolata kreması Pudingli Kurabiye (Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Bir Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağı ve puding tozu pürüzsüz bir hale gelene kadar mikser ile çırpılır. Daha sonra öteki materyaller eklenir ve hamur güzelce yoğrulur. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp avcunuzun içinde yuvarlayalım. Tepsimize dizelim. Bir çatal alalım, çatalın ucunu evvel una bandıralım akabinde yuvarladığımız hamurun üzerine bastıralım . 200 derecede evvelce ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirelim. Soğuduktan sonra isteğe nazaran süslenip servis edebilirsiniz afiyet olsun. Ben çikolata kreması kullandım isteğe bağlı çikolata eritilebilir yahut pudra şekeri ilede servis edilebilir. Pudingli Kurabiye (Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Bir Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Pudingli Kurabiye (Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Bir Tarif) Tanımı İçin Malzemeler 180 g tereyağı (oda sıcaklığında) 70 g pudra şekeri 1 paket vanilya şekeri 180 g un 2 paket puding tozu (çikolatalı yahut vanilyalı) Üzeri için; Çikolata kreması Pudingli Kurabiye (Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Bir Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağı ve puding tozu pürüzsüz bir hale gelene kadar mikser ile çırpılır. Daha sonra öteki materyaller eklenir ve hamur güzelce yoğrulur. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp avcunuzun içinde yuvarlayalım. Tepsimize dizelim. Bir çatal alalım, çatalın ucunu evvel una bandıralım akabinde yuvarladığımız hamurun üzerine bastıralım . 200 derecede evvelce ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirelim. Soğuduktan sonra isteğe nazaran süslenip servis edebilirsiniz afiyet olsun. Ben çikolata kreması kullandım isteğe bağlı çikolata eritilebilir yahut pudra şekeri ilede servis edilebilir. Pudingli Kurabiye (Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Bir Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı