K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Puf Puf Yeşil Omlet Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta (Boyut küçükse +1 eklenebilir) 3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi Bolca sapı koparılmış maydanoz 1 çay kaşığı kabartma tozu 5-6 yemek kaşığı süt Tuz Baharatlar Arası için; Hindi füme Domates Labne peyniri Puf Puf Yeşil Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Arasına koyacağınız gereçler dışında bütün gereçleri mutfak robotunda mixleyin ben vestel mix go kullanıyorum. Daha sonra yanmaz kokmaz tavada (Tavanız burada küçük olursa daha şişkin bir omlet elde edeceksiniz) 1 yemek kaşığı zeytinyağı dökün üzerine yaptığınız karışımı dökün. Kısık ateşte kapağı kapalı bir biçimde pişirin hepsi bu kadar afiyet olsun Arasına dilediğiniz bütün materyalleri koyun servis edin. Not: Dilediğiniz bütün sandviç materyalleri olur ben hindi füme domates ve labne peyniri çok yakıştırıyorum Puf Puf Yeşil Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Puf Puf Yeşil Omlet Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta (Boyut küçükse +1 eklenebilir) 3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi Bolca sapı koparılmış maydanoz 1 çay kaşığı kabartma tozu 5-6 yemek kaşığı süt Tuz Baharatlar Arası için; Hindi füme Domates Labne peyniri Puf Puf Yeşil Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Arasına koyacağınız gereçler dışında bütün gereçleri mutfak robotunda mixleyin ben vestel mix go kullanıyorum. Daha sonra yanmaz kokmaz tavada (Tavanız burada küçük olursa daha şişkin bir omlet elde edeceksiniz) 1 yemek kaşığı zeytinyağı dökün üzerine yaptığınız karışımı dökün. Kısık ateşte kapağı kapalı bir biçimde pişirin hepsi bu kadar afiyet olsun Arasına dilediğiniz bütün materyalleri koyun servis edin. Not: Dilediğiniz bütün sandviç materyalleri olur ben hindi füme domates ve labne peyniri çok yakıştırıyorum Puf Puf Yeşil Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı