Son Konu

Pürüssüz Cilt İçin Makyaj Önerileri

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Pürüssüz Deri İçin Makyaj
Deri İçin Makyaj Önerileri
Cildi pürüzsüzleştiren yeni makyaj önerileri

Merhaba bayanlar Ünlü güzellerin, uyguladığı kusursuz makyaj ve cilt pürüzlerini yok eden makyaj hileleri bu sayfamızda bulabilirsiniz sevgili bayanlar ilgili olan bütün hanımların dikkatine Cildi pürüzsüzleştiren yeni makyaj önerileri sizlerle

Birinci Adım İşe en kayda değer adımla, makyaj için akıcı bir baz oluşturmakla başlayın Makyajda yapılan en büyük kusur, makyajın üstüne, altından daha artı siklet vermektir İşe Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Illamasqua Gleam Creami fondöten fırçasıyla sürerek başlayın ve üstüne benzer markanın Skin Base Foundationı nı uygulayın Fondöteni elinizle uygulamanızı tavsiye etmiyoruz çünkü yüzünüzde el veya parmak izleriniz kalabilir

İkinci Adım Yüzünüzdeki herhangi bir kırmızı kir veya kusuru gizlemek için çok ince ve sert olmayan bir fırça yardımıyla consealor uygulayın Göz altlarınızı aydınlatmak için illamasqua markasının Cream Pigmentini kullanabilirsiniz Daha Sonra T bölgesini ve elmacık kemiklerini Gleam Cream ile aydınlatın bu yüzünüzün tamamının benzer renk tonunda görünmesini engelleyecek ve derinlik katacak

Üçüncü Adım Makyajın son adımında ise şeftali rengi bir allığı bir allık fırçası yardımıyla elmacık kemiklerinizi hafifçe uygulayın Kirpiklerinize maskara sürün; bunu yaparken fazla belirgin ve koyu bir maskara seçmemeye itina gösterin Unutmayın, hedefimiz doğal belirmek Dudaklarınızı da şeffaf bir rujla parlatın İşte hazırsınız

*

Üst Alt