Son Konu

Purussuz Cilt İcin Makyaj Onerileri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Purussuz Cilt İcin Makyaj
Cilt İcin Makyaj Onerileri
Cildi puruzsuzleştiren yeni makyaj onerileri

Merhaba bayanlar Unlu guzellerin, uyguladığı kusursuz makyaj ve cilt puruzlerini yok eden makyaj hileleri bu sayfamızda bulabilirsiniz sevgili bayanlar ilgili olan tum hanımların dikkatine Cildi puruzsuzleştiren yeni makyaj onerileri sizlerle

Birinci Adım İşe en onemli adımla, makyaj icin duzgun bir baz oluşturmakla başlayın Makyajda yapılan en buyuk hata, makyajın ustune, altından daha fazla onem vermektir İşe Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Illamasqua Gleam Creami fondoten fırcasıyla surerek başlayın ve uzerine aynı markanın Skin Base Foundationı nı uygulayın Fondoteni elinizle uygulamanızı tavsiye etmiyoruz cunku yuzunuzde el ya da parmak izleriniz kalabilir

İkinci Adım Yuzunuzdeki herhangi bir kırmızı leke ya da kusuru gizlemek icin cok ince ve sert olmayan bir fırca yardımıyla consealor uygulayın Goz altlarınızı aydınlatmak icin illamasqua markasının Cream Pigmentini kullanabilirsiniz Daha sonra T bolgesini ve elmacık kemiklerini Gleam Cream ile aydınlatın bu yuzunuzun tamamının aynı renk tonunda gorunmesini engelleyecek ve derinlik katacak

Ucuncu Adım Makyajın son adımında ise şeftali rengi bir allığı bir allık fırcası yardımıyla elmacık kemiklerinizi hafifce uygulayın Kirpiklerinize maskara surun; bunu yaparken cok belirgin ve koyu bir maskara secmemeye ozen gosterin Unutmayın, hedefimiz doğal gorunmek Dudaklarınızı da şeffaf bir rujla parlatın İşte hazırsınız

imagespurussuzcilticinmakyajonerileri5ad4b9384e2ea

Üst Alt