B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Haz 2024 #1 2019 Racon Sozleri 2019 2019 Delikanlı sozler 2019 Ağır abi sozleri Ne Piskopatın Kralıyız, Ne de Silahın Meraklısıyız, Biz Sadece Hayatın Gercek imzasıyız Delikanlıyız Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de Biz Hataları Değil, Hatalar Bizi Buldu Biz Yalanları Değil, Yaşadıkca yalanlar Bizi Yaşatmaz Oldu Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede harac kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek goturmektir Biz Aşkımızı Kagıtlara Değil Kalbimize yazarız, Biz Sevgimizi Mesajlarda Değil Gozyaşlarımızda Saklarız Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim bUdA SaNa Kapak Olsun Sigaramın Dumanı Gibi Yok Olursun Karşımda, Sıgaramı yaktığım Gibi Senide Yakarım Aklını Alırım Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesi m sen olsan şimdi OLURUM! Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihten de ben silerim Cocuk Yok karşında ANlatma Masal, Kurbağa Bekleme Olursun Sanal, Bizim Sevgimiz herzaman real, Delikanlı Gibi Seviyoruz Ağır Abileri izliyoruz Ne Serseri Dinler Yureğim Ne Delikanlı Bilir beynim benim Sadece Abiyim Alayına Giderim Karanlık Gecelerde Cıkar ismimiz Aleme Ağır Abidir Adımız Bilir Alem Bizi Kahvede iceriz Cayımızı 3 Şeker OLmaz Bizde Delikanlı 2 Şekeri Atarız Tavşan Kanı Cayımıza Sohbet Ederiz Bizden Buyuk Adamlarla Siz Sokakların Efendisi Sandığınız Semtlerin Cocuklarısınızı, Bizler Sizlere Bağışlakdık O Sokakları Silahımda 14 Mermi Cekerim geceleri silahımı Sıkarım Etrafıma Aşığım Aşık Oluyorum Sana Deli Kurşun kadar Hızlı yaşarım hayatı Boş Kovan Gibi Duşmem Doludur Barutum Geceleri Alırım Arabamı Giderim Belanın Olduğu Yere Guneş Yuzlum benim Senin icin KaranLıkLardan Cıkıp Takdım belime Silahımı Ağır Abi OLmanın Yoktur Hesabı Hayatım Senin yolunun ustune cizilmiş Gulum Sensiz OLamam, Yoluna Cıkarım Herseferinde Hayalinle yatarım Soğuk gecelerimde
2019 Racon Sozleri 2019 2019 Delikanlı sozler 2019 Ağır abi sozleri Ne Piskopatın Kralıyız, Ne de Silahın Meraklısıyız, Biz Sadece Hayatın Gercek imzasıyız Delikanlıyız Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de Biz Hataları Değil, Hatalar Bizi Buldu Biz Yalanları Değil, Yaşadıkca yalanlar Bizi Yaşatmaz Oldu Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede harac kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek goturmektir Biz Aşkımızı Kagıtlara Değil Kalbimize yazarız, Biz Sevgimizi Mesajlarda Değil Gozyaşlarımızda Saklarız Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim bUdA SaNa Kapak Olsun Sigaramın Dumanı Gibi Yok Olursun Karşımda, Sıgaramı yaktığım Gibi Senide Yakarım Aklını Alırım Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesi m sen olsan şimdi OLURUM! Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihten de ben silerim Cocuk Yok karşında ANlatma Masal, Kurbağa Bekleme Olursun Sanal, Bizim Sevgimiz herzaman real, Delikanlı Gibi Seviyoruz Ağır Abileri izliyoruz Ne Serseri Dinler Yureğim Ne Delikanlı Bilir beynim benim Sadece Abiyim Alayına Giderim Karanlık Gecelerde Cıkar ismimiz Aleme Ağır Abidir Adımız Bilir Alem Bizi Kahvede iceriz Cayımızı 3 Şeker OLmaz Bizde Delikanlı 2 Şekeri Atarız Tavşan Kanı Cayımıza Sohbet Ederiz Bizden Buyuk Adamlarla Siz Sokakların Efendisi Sandığınız Semtlerin Cocuklarısınızı, Bizler Sizlere Bağışlakdık O Sokakları Silahımda 14 Mermi Cekerim geceleri silahımı Sıkarım Etrafıma Aşığım Aşık Oluyorum Sana Deli Kurşun kadar Hızlı yaşarım hayatı Boş Kovan Gibi Duşmem Doludur Barutum Geceleri Alırım Arabamı Giderim Belanın Olduğu Yere Guneş Yuzlum benim Senin icin KaranLıkLardan Cıkıp Takdım belime Silahımı Ağır Abi OLmanın Yoktur Hesabı Hayatım Senin yolunun ustune cizilmiş Gulum Sensiz OLamam, Yoluna Cıkarım Herseferinde Hayalinle yatarım Soğuk gecelerimde