I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Ara 2023 #1 Benim anakartım biostar P4TDP Şu anda 256 mb PC2100 ddr (133mhz) ddr kullanıyorum Benim sorum 512 mb PC3200 ddr taktığımda bir sorun yaşarmıyımeski ram'le beraber kulanmak istiyorum anakartın özellikleri Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız almak istediğim ram Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız şimdiden teşekkürler arkadaşlar birde eğer farklı mhz ler sorun olursa tek 512'yi taksam daha mı iyi olur
Benim anakartım biostar P4TDP Şu anda 256 mb PC2100 ddr (133mhz) ddr kullanıyorum Benim sorum 512 mb PC3200 ddr taktığımda bir sorun yaşarmıyımeski ram'le beraber kulanmak istiyorum anakartın özellikleri Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız almak istediğim ram Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız şimdiden teşekkürler arkadaşlar birde eğer farklı mhz ler sorun olursa tek 512'yi taksam daha mı iyi olur