Son Konu

rap severlere nicklerrrr!!!

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
rap severlere nicklerrrr!!! nicklerrrr hanimini hüppen dezigi banna ne çağrıda bulunmak Kibarlıktan çıt kırıldım bak darıldım Karın kasım kasıldı gülmekten ben yarıldım Eskilerde izler hafızamda sisler Silinmeyen bir hakiki varsa çatlayan duvar çöker! Bitti seslenmek güç alevi dost yüze düşman Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran! Bilinç altı tuz buz ayna ömür palavracı sayfa sen yaşamda tayfa o gemiden firarda Bir çocuk var ve birde kanayan acıları Bir cadde var gördüğünde ağladı Bilki amasız amansız acımasızdır elalem Sen seversin o sever oyun biter anem Acıdan miden bulanır baş döner nerde çarem Aramaktan dizler çöker omuz düşerki madem FELEK ELLERİNİN ARASINDAN DEĞIL OLSUN DARGIN ÇEHRE SAHİBİNE DOST OLSUN SÖNEN MUM SONUNCU DÖNEN KUŞ HABERCİN OLSUN SORULAR SUALİN SİTEMİN DUAN OLSUN çok iyi değil ancak, ne umdun ama benden benim kusrum anca naz, seninkisi Mesavi Hayatından bir eser ve bin galibiyet, kazıkazan kazandığın Bir adam ve bin keder billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz Ahlaksız merhametsizin yanına kaLmaya devam ederse maskeLer düşer Şak Şak cıLAr yanına gider Kaşım kaç defa aÇıLdı yarıldı Burnumdada kan Yinede rap dedim yürüdüm açık devettiğim her lahza Hemen bazı bebeLer konuşup rap i argo ezme Lakin haberLEri yok hece çok yakınLarında gece Ne oLacak diorsun bardağam rakıyLa doLsun Senin korktuğun yerde benim mekanım oLsun Bu gece ölümüne hissettim Kiskanc gözleri mahvettim Aydinliklara kossana evlat Bize bak yanlis yapani her zaman yak Inkâr etme,sükret yasamak cok net Cünkü reddettin,kendini kestin Poyraz ile karanliklarin üstüne estin Bir baktik yalniz kaldik iki yarali, kaderim orali Dert cile cekmek sokakta sürtene ekmek değil Devriye gezen memurlar sok oluyor Rap doluyor kalbimin odalarina düşmanlık besliyoruz biz Kalmadi dostum ne de aklimda bir iz Bunalimin esiri oldum ciktim Agladim her gece tek basima Yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hâlâ Ölümü düsündüm her gece bedenim yatsin artik cansiz ve Birini düsündüm beni tutsun ceksin bu adam her zaman sanssiz Manâ veremedim,veremiyorum ahali yapiyor daima rol Benim gibi iyiler sayiyor uygun kötüler aliyor her zaman yol Iyi niyetime her zaman kendimi verdim degisemez artik cok şiddet Durumuna baktim kendine uyarı dostlari tanimak cok kuvvet Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya öbür dünya hayata küstüm​  

Üst Alt