rapciler için özel nickler kısa takma nickler rap takma isimleri rap isimler isimler nickler isimleri NeYiM vArKi RaPTN GaRİİ!!! kalbinee bir sızı saplanıp dalıp gittin mi bilmeden seni sordular gerisinde o gitti gelmez dedim sus repçi bitti herşey herkese yalan söyle kendine sakın söyleme seviyorsun yine de bana benden başka bir arkadaş varsa bilmem lazım son dogum günüm de kendime yeni bir ben aldım canımı yolda buldum tutum kolundan evime soktum düşman kelimesini anlamını dost sıfatını tasıyanlardan ögrendim Tebessüm Etmek uzun zamandır rol yaptığım bir oyun hiç gülemedim aylar oldu çünkü ışığım yoktu gözlerinde yaş olmasın bütün kalbim daima yanına çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takma umutların bittiği yerim aşkı içime gömerim ayakta durmaya halim yok yine de koşabilirim bu gün doğum günün bebek öpücük koydum alnına kilometrelerce güller olsun bursa dan yanında hadi silahı bırak, yaşamana bak hayat kuvvet yüzünüzü gerdirip önünüze bakmayı unutun öyle çok serseri geldi geçti, acilen hiçbiri yok esti bitti ama gör bak ben gene buradayım sen korktukca gül solar lakin ben korkmam Sonra sana donup baba acaba bu ne desin Kendimce sen bi kıvır hadı jurı cossun Ömür bi girdap eskilerde bir kelepce koluma egemen Kimi zaman göğüs gerersin kimi zamansa kayıp o ruha teslim Nefsim gölge boylarında Nedeni sahim nedeni bilemedimki derdim neydi Anlatır bi şair ruhu ellerinde kurban ve Göz kapaklarında derman olsa kime ne avantaj Bir nefes hayat verin bu adama yokki hiç gücüm Öcüm damarlarımda gezinen rap yuvarlardımda umutsuzluk dizlerimde pusuda bekleyişte sakin Hal yalın ayak yalınken aklı alın Huzur özür dilemeli bana uğaramadığı her gün için Gurur affetmeli ona sadık olamadım tek eksiğim Olur Ya buydu yazdıklarımı dinlenecek ayla getiren Zehri tatmak gerekir ara sıra bilki senin elinden Zorda olsa irade sende başat her bi hücreme Kilit sinirlerimde kazılı nefretimle Sardım sarmaladım sigaramı kırdım yapıştırdım Tuttum ucunu yaktım baktım heryer yangın Kesin ol kesin ant unutulmaz seni gidi it hislerin hain Uzlaşma adına savaş saklanamaz kaçamazsın gözlerim şahin Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Gecegündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Varlık ruhu terk eder gözüm gözünden ayrılınca Bendeki aşk altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk aramak kalbim sana emekçi Aşk denen illet verimsiz arazide tilki örnek açıkgöz bekçi Rüzgâr eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Melek yanımda yüzünü saklar kader yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm ola ki devler ülkesinde bücürüm Seni içeren masallarım anlatılacak değin kısa değiller Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler Heey sihirbaz yaptı büyüyü Büyüde gel tutulamaz her el Bu girdabın yokedici döngüsünde yalpalan Sinsi sinsi yaklaşandır adını koydum iblis Anıların kabuslarımın alevleriyle yansın Üzüntülü gökyüzümden yıldızımsa kaysın Yersiz ölümlere akıttığım göz yaşlarım için Sürtük alın yazısı utansın berduşa name aydınlatma çek git ilerle milim Milim Ah bu körpelerde kalmamış zihin hafıza Dumanlı bahçelerde aleve ver otu tipin coni maykıl Eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar 3 Nankör bir araya gelmiş çekip gitmiş asalet Esefle ayıplama görevindeki yalakalıkla mükellef Kendine bir gün fena gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla doğru ol bir defa olsun sınırda dur Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece Tepelemesine çık seco omzuna yüklen kır kalbini ver elime Beni devirmek fazla kolaysa tarihinden Adımı sil On bin resme dahil olsan ben veririm en iyi pozu Benimle ay lı ben li konuşma dilini keserim Rap hayatını tek parçamla bitiririm yeminliyim Tek bir olasılık var desem yerli dalkavuk sensin kalbim eski dosta küser bu muhabbet burda biter gecmişimi gölgeye teslim etim kader yazılmıs magdem oynamak düşer derdi içime atmak ya kanser yada tüberküloz eder seni hatırlamamak ister bu esralı gözler ben degildim onlar oldu vefasız ben sefildim gecelrimde onlar kaldı cezasız askını söle bana fiyatı ne değin ben deki kalp ulan allahına dek dunya koca mekan acıması binlerce insan sokaklarda savunmasız bursa dunya içinde bir daha aşağı küme sucun mechul gidersin güme aglarım kimseler duymaz sesimi hakırırım yıldızlara ismini kac cadde var gördügümde agladım bilirmisin yanlızlıktan migdem bulanır geldesem gelirmisin arabam yok ama sesimi kesmeyi bosuna esmeyin dönmesemde rapten vazgecmeyin