Son Konu

Real Madrid - PSG Maçındaki Anlatımıyla Yüzleri Gülümseten Ertem Şener'den İnciler

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-ca1cc08a2e53d48eb342cb132967a67bd5b34438.jpg

Real Madrid ile PSG ortasında oynanan maçta spiker koltuğunda Ertem Şener vardı. Ertem Şener'in Şampiyonlar Ligi'ni anlatmasıyla birlikte futbolseverler küçük bir nostalji gecesi yaşadılar. Star TV'nin 21.45'te yayınladığı tüplü televizyonlarda izlediğimiz Şampiyonlar Ligi maçlarına gitti aklımız, PlayStation 2 geldi hatıramıza reklam panolarına giden şutlarda. Bir anda alanda Gattuso, Shevchenko, John Terry çıkacak üzere hissettik sahanın bir yerinden. 'Ronaldinho! Çölde bir vaha gibi! Yıldız hasretiyle yanıp tutuşan futbolun, tüm coğrafyadaki en büyük oyuncusu o!' kelamlarını söyleyecek sandık Ertem Şener.

Ertem Şener'in Real Madrid ile PSG ortasında oynanan müsabakada yaptığı enteresan betimlemeler için içeriğimize buyrun lütfen.

'Bu akşam biri gidecek. Madrid'in tacı mı düşecek yoksa Eyfel'in ışıkları mi sönecek?'

'Maçın hakemi Makkelie'yi baskı altına almaya çalışıyorlar lakin kendisinin Hollanda'da polis olduğunu belirtelim. O denli kolay kolay baskı altına alınmaz. Hakem gidin başımdan, gidin diyor.'

'Dünyanın en büyük starları Santiago Bernabeu'da. Madrid, döviz ofisi üzere bu akşam.'

'Real Madrid, PSG'ye 'Adios amigos' diyor!'

'Karim Benzema Real Madrid'in Benjamin Button'ı. Real Madrid'de oynayan Fransız Benzema, Paris'in ışıklarını söndürdü.'

'Neler oluyor? Mbappe de sonlandı. Bebek yüzlü çocuk bile sonlandı.'

'Vinicius Junior. Junior, çocuk demek fakat kendisi bugün kocaman oynuyor kocaman!'

'Achraf Hakimi fakat bu gecenin hakimi kendisi değil, bunu o da biliyor.'

'O ayaklar cilalanır. Gerekirse Madrid tribünleri alana iner cilalar o ayakları.'

'Neymar şu ana kadar yalnızca ismi var. Benzema diyor ki, AS da benim, Marca da benim diyor! Ne Messi'si ne Neymar'ı ne Mbappe'si? Ben varım diyor ben!

'Bir tarafta İspanyollar’ın boğası Real Madrid, öteki tarafta Fransızlar’ın sancağı Paris Saint-Germain. Her iki kadrosu da geçmişte yenen tek Türk grubu var, o da Türkiye’nin en Avrupalısı Galatasaray.'

Ertem Şener'in Şampiyonlar Ligi performansını nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

Üst Alt