Son Konu

Redmi Pad sektöre hakim olmaya geliyor!

seocu

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Xiaomi Redmi'nin birinci tableti üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Aygıtın resmi ismi şimdi teyit edilmemiş olsa da aygıt çıkan söylentiler tarafından süreksiz olarak Redmi Pad olarak isimlendiriliyor. Miuipolska tarafından hazırlanan bir rapora nazaran Redmi Pad, MT8781 model numarasına sahip yeni bir MediaTek yonga seti ile donatılacak. Ne yazık ki, işletim sisteminin pazarlama ismi hakkında hiçbir bilgi yok.

Rapora nazaran Redmi Pad'e güç verecek yeni yonga seti, TSMC'nin 6nm üretim sürecini temel alacak. Infinix Note 12 Pro ve Vivo V25e üzere modellere güç veren Helio G99'a emsal olacak. G99 ayrıyeten yaklaşmakta olan POCO M5'te de karşımıza çıkacak.Y eni MediaTek işletim sistemi, 2,2 GHz suratında çalışan 2 adet Cortex-A76 CPU çekirdeği, 2 GHz suratında çalışan 6 adet Cortex-A55 CPU çekirdeği ve Mali-G57 MC2'den oluşacak. Bu özellikler Helio G99'da da mevcut. Rapora nazaran yeni çip, LPDDR4x RAM ve eMMC 5.1 ve UFS 2.2 depolama dayanağı içerecek.

Redmi Pad kesime hakim olmaya geliyor!

adsiz-PPdn.png

MT8781 yongası, 108 megapiksel azamî çözünürlüklü bir kamerayı ve 32 megapiksel (veya bir çift 16 megapiksel) ön kamerayı destekleyecek. 30 fps'de 2K görüntü kodlama/kod çözme sunacak ve H.264, H.265 ve VP9 kodeklerini destekleyecek. MT8781 çipine sahip aygıtın ekranı, azamî 1200 x 2000 piksel çözünürlüğü ve 90Hz yenileme suratını destekleyecek. Ayrıyeten Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.2 ve LTE üzere öbür özellikler de sunacak. Lakin, 5G irtibatından mahrum olacak.

Redmi Pad'e gelince, FCC dokümanlarında belirtilen bir IMEI numarası olmadığı için rastgele bir taşınabilir ağa bağlanma mümkünlüğü düşük. Ne yazık ki, tabletin temel özellikleri şimdi onaylanmadı. Asya ve Avrupa ülkelerinde seri üretimine başlanan Redmi Pad'in resmiyet kazanması çok uzun sürmeyecek üzere görünüyor.

Üst Alt