K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 Kas 2023 #1 Rengarenk Salata Tarifi İçin Malzemeler 6 dal kıvırcık 5 dal maydanoz 5 dal semizotu 1 adet havuç Karalahana 5 dal roka 1 adet kapya biber 4 adet ceviz Yarım limon 1 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Rengarenk Salata Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm yeşillikleri güzelce yıkayıp süzdürüyoruz. Karalahanayı ince ince doğrayıp suda yıkayıp süzdürüyoruz. (ben soyacakla doğruyorum daha ince ve kolay oluyor) havucu rendeliyoruz. Tüm yeşillikleri doğruyoruz. Kapya biberide ince ince doğruyoruz. Cevizleri kırıp elimizde küçültüp içine ilave ediyoruz. Tüm malzemeleri ekleyip bir kasede harmanlıyoruz. Yağını,limonunu ve tuzunu ilave edip karıştırıp servis ediyoruz. Yemeklerin yanına yada tek öğün olarakta doyurucu bir salata. Afiyet olsun Rengarenk Salata Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Rengarenk Salata Tarifi İçin Malzemeler 6 dal kıvırcık 5 dal maydanoz 5 dal semizotu 1 adet havuç Karalahana 5 dal roka 1 adet kapya biber 4 adet ceviz Yarım limon 1 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Rengarenk Salata Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm yeşillikleri güzelce yıkayıp süzdürüyoruz. Karalahanayı ince ince doğrayıp suda yıkayıp süzdürüyoruz. (ben soyacakla doğruyorum daha ince ve kolay oluyor) havucu rendeliyoruz. Tüm yeşillikleri doğruyoruz. Kapya biberide ince ince doğruyoruz. Cevizleri kırıp elimizde küçültüp içine ilave ediyoruz. Tüm malzemeleri ekleyip bir kasede harmanlıyoruz. Yağını,limonunu ve tuzunu ilave edip karıştırıp servis ediyoruz. Yemeklerin yanına yada tek öğün olarakta doyurucu bir salata. Afiyet olsun Rengarenk Salata Tarifi Fotoğraflı Yapılışı