Son Konu

Robert De Niro 20 yıl sonra tekrar İstanbul'a ayak bastı: Burada film çekmek müthiş olur!

klimaci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
efsanevi_yildiz_robert_de_niro_istanbula_geliyor_1654854022_6405.jpg

Oscar ödüllü efsanevi aktör Robert De Niro, sahibi olduğu restoran zinciri Nobu'nun İstanbul şubesini ziyaret etmek için İstanbul'a geldi. Basın toplantısı düzenleyen ünlü yıldız, İstanbul'a hayran kaldığını belirterek "İstanbul'da bir film çekmek müthiş olur diye düşünüyorum" dedi.

"The Godfather", "Taksi Şoförü", "Sıkı Dostlar" ve "İrlandalı" gibi birbirinden başarılı yapımlarla dünya sinemasına damga vuran Robert De Niro, kurucusu olduğu Uzak Doğu restoranı Nobu'yu ziyaret etmek için İstanbul'a geldi. 

gF8Ew_1654853818_2399.JPG
Robert De Niro

"İSTANBUL'DA FİLM ÇEKMEK MÜTHİŞ OLUR"

Şişli'deki bir otelde basın toplantısı düzenleyen dünyaca ünlü yıldıza restoran zincirinin CEO'su Fumihiro Tahara, şef ve ortağı Nobuyuki Matsuhisa, Türkiye'deki ortakları Baran Süzer ve Meir Teper eşlik etti. Toplantıda "Daha önce de İstanbul'a gelmiştim ama uzun kalmamıştım" diye sözlerine başlayan De Niro, "Burada olmak gerçekten müthiş. İstanbul'da şimdilik film yapmayı düşünmüyorum. Bu şehirde film yapmak eminim müthiş olur. Tabii önce bir senaryo lazım. Yemek herkesi bir araya getiren bir organizasyon. 'Sıkı Dostlar' filminde Martin Scorsese'nin annesi yemek yapmıştı. Restoran işi zor bir iş. Ben bu konuda şanslıyım, yanımdakiler çok önemli kişiler. Türk sineması hakkında bir bilgim yok. Zaten son zamanlarda film izlemiyorum ama İstanbul'da bir film çekmek müthiş olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

xi9tj_1656310666_4036.JPG
Robert De Niro İstanbula geldi

"KAPALIÇARŞI'DAN ÇOK ETKİLENMİŞTİM"

İstanbul'a hayran kalan De Niro, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok ilginç bir kent, iki kıtayı birbirine bağlıyor. 20 yıl önce gelmiştim. Hatırlıyorum, taksiye binmiştim, git git bitmiyordu, şimdi uçaktan baktım, daha da büyümüş. Adını hatırlayamadığım bir sahil lokantasında çok güzel yemekler yemiştim. Sokak aralarında da çok leziz şeyler tattığımı hatırlıyorum. Bir de Kapalıçarşı'dan çok etkilenmiştim"

BWUf0_1656310698_1173.jpg
Robert De Niro İstanbulda basın toplantısı düzenledi

DAHA ÖNCE NE OLDU?

1994 yılında Şef Nobu Matsuhisa ile birlikte kurduğu restoran zinciriyle tüm dünyada büyük yankı uyandıran dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, önceki yıl koronavirüs salgını sebebiyle İstanbul'daki şubesinin açılışına katılım sağlayamamıştı. Londra'dan özel uçakla 26 Haziran'da İstanbul'a gelmeye hazırlanan ünlü aktör, Nobu'nun içinde bulunduğu The Ritz-Carlton Hotel'de konaklayacak. De Niro'ya gezisinde Nobu restoranlarının belgeselini de çeken bir çekim ekibi eşlik etmeyi planlıyor. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da ikinci restoranını açan De Niro, 2 günlük ziyareti sırasında bir İstanbul gezisi de gerçekleştirecek.

NjbVw_1654853846_7899.jpg
Robert De Niro ve Şef Nobu Matsuhisa

İstanbul'da keyifli zamanlar geçirmeye hazırlanan usta oyuncunun en özel istediği ise keçi sütü ve organik hurmadan şekersiz bir şekilde hazırlanan hurmalı kek oldu. Papatya çayını da çok seven De Niro, çayını Kars'ın Boğatepe Köyü'nden getirilen özel organik bal ile içmek istedi.

FwwkE_1654853855_674.jpg
Robert De Niro Nobu adlı restoranını ziyaret etmek için İstanbula geliyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahadır Yenişehirlioğlu Fransa'da bile o lezzeti aradı!

Üst Alt