Son Konu

Romantik Güzel Sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Romantik Hoş Sözler » DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a KapıLaN BiR KaLBiM var Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!! » Korkma!Sakın sevmekten korkmaKurşun sesi değin hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor fakat kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak » Sil yeniden yaşama şansım olsaydı eğer; hatasız olmaya çalışmaz bakımlı bırakırdım yüreğimi korkmazdım fazla riske girip sana aşık olmaktan » Ne vakit sağır bir usta, kristal bir zemin üstüne düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o süre seni unutur bir başkasını severim » Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin! » Şafak vakti yağan bir ham parça başına kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar değin Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesine değin Özelsin » Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Hemen Olan Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Tümü Öylesine Sen Ölesiye » Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, meslek işten geçti, dediler » Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülümsemek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam! » Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum Unutulmak korkusuyla her lahza ağlıyorum Rüyalarımda gördüğüm tarifi şiddet kız, beni vursunlar lakin sana dokunmasınlarUmut iklimine seni yazsınlar! » Yıllar Sonradan Hayal Kırıklıkları İle Geldin Ve Düşlerle Gidiyorsun Gerçekte Ben Sana Türkçeyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Artı Zorunlu Oldum » Deniz kumlardaki izleri siler fakat hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez Seni ölene dek seveceğim » kalbimi zarar vermek denize yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek ise gece güneşe dokunmak değin zordursen denize yazı yazdın simdi gece günesin dogmasını bekleeeeeeeee » Gül nedir fakat? Solup gider Gün nedir ama? Gelip gider Ateş nedir oysa? Söner biter Fakat sana olan sevgim sonsuzdur, fakat mezarda biter » Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR » Aşk günah olmayacak değin masum, köle olmayacak değin özgür, ulaşılmayacak dek derin, unutulmayacak değin yakın seninle yaşanacak dek özeldir » BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ACILEN OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK » Bazen anlatmak zorlama geldi korktum, ara sıra cesurdum sen yoktun, ve bundan böyle bir karar aldım söylüyorum Seni Fazla ama Çok Seviyorum » Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor » Bir rüzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla » Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir kere silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin? » Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiçkimseye böyle içten gelen bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım Yanlızca senin için Aşkım » Seni Çok Özledim Seni Her Özlediğimde Kalbime Bir Yıldız Çizdim Seni Ne Dek Özlediğimi Anlamak İstermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!! » Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Tebessüm Etmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam! » Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM! » Biliyorum Sen GüneşSin Civarda Binlerce Gezegen Var, Lakin Sende Biliyorsun Fakat Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var » Seni Cok Özledim Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim Seni Ne Dek Özledigimi Çakmak Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!! » Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Değin Senİ SeveceğİM! » Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ancak Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var » Ne vakit sağır bir sanatkâr, kristal bir zemin üstüne düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o süre seni unutur bir başkasını severim » İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum süre anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!! » Bir çerçeve astım odama içi manâsız önemi değil, niçin diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa » Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Kere Sensiz Gidemedim Ölüme » Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim Senin hayallerini çizdim gözlerime, daima seni seyredeceği İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM  

Üst Alt