Son Konu

Romantik Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sen aklıma gelince, her şey gulumserdi

Bir gun olur da donmek istersen ve donmek icin kendinde bir sebep ararsan, “Seni seven cok ozledide kendine Cunku ben cok ozlemiş olacağım geldiğinde

Sen sessizliği seviyorsun diye butun cığlıklarımı susturdum sevdiğim

Yağmur altında ıslanmakta guzel geliyor; Yolun sonunda SEN olunca

Evet kelimeler biter bazen ne diyeceğini bilemezsinVe susarsın o suskunluk herşeyi anlatır aslında

Suc benim değil ki

Şiir kokuyordu bakışların,,

Yazmamak gozlerine ihanet olurdu!

Uzaktan gorenler diyor ki ; “DuygusuzDuygusuz olduğum icin mi gozlerim kac zamandır uykusuz!

Gonul penceresinden ɑnsızın bɑkıp gectin, bir yɑngının kulunu yeniden yɑkıp gectin Ne cok sevmiştim seni, ne cok hɑtırlɑr mısın? Bir bɑhɑr seli gibi dɑlımdɑn ɑkıp gectin

Gozlerin bir cığlık, bir yɑrɑlı hɑykırış gozlerin bu gece cok uzɑktɑn gecen bir gemi ellerin bir mɑrtı, telɑşlı ve urkek ellerin fırtınɑdɑ cırpınɑn bir beyɑz yelken

İlk değilsen bile son aşkım olup kal, senden oncesini yaşamadım sayarım, boyle bir aşka omur vermeye değer, dillenir de nazara gelir diye korkarım

Nesine yar nesine, olurum ben sesine, bir daha vursa idi nefesim nefesine Canım sese mi geldin, kadem basa mı geldin, sağ olsam gelmez idin, oldum yasa mı geldin? Sacın yuzune perde, yureğim duştu derde, ayakustu duramam, seni gorduğum yerde?

Deniz gozlum benim senin icin hazırım, eğer olum gerekse olmeye giderim, yemin olsun seninim cocuklar gibi şenim deniz gozlerinde hayat bulur gozlerim Yureğim acır inan senden uzak kalmasın o deniz gozler benim başkası hic bakmasın

Geliyorum dedi

Benden bile Kovdum beni

Ama ne o geldi ne de kovduğum

Ben geldi geri

Sensizdim bir de

Bensiz bıraktın beni

Sakın benim seni ozlediğim kadar ozleme, canın yanar, ciğerin sokulur, nefesin kesilir, dayanamassın…

“Ne olmek nefessiz kalmaktır ne de yaşamak nefes almaktır Yaşamak; sevilmeyi hak eden birine yaşamını harcamaktır

Yasamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir Şimdi yanında değilim belki ama ozlemim sevgim hep seninle seni seviyorum!

Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim

Sen guneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin

Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryuzune hic guneş doğmazdı

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni sevmek gibi değil!

Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim

Kim bilir hangi akşam guneşle beraber bende soneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu iceceğim belki goremeden oleceğim fakat yinede seni ‘ebediyen seveceğim’

Bir gun bir ruzgar eserse oralara benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla

Dunyan oyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gozlerim olsun

Sevmek olmektir bence, ben de sevmiştim olmeden once

Gozlerin nehir, kirpiklerin kopru olsun, ben tam uzerinden gecerken ipler kopsun, duştuğum o yer dudakların olsun

Yalnızlık gecelerin, umit bekleyenlerin, hayal caresizlerin,yağmur sokakların, tebessum dudakların, sen ise yalnız benimsin bir tanem…

Eğer beni bu sokakta, bu semtte, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, gozlerinin daldığı yerdeyim…

Gun bir gun, sevdalanmış geceye gecede yakomoz duşurmuş denize ogunden bugune geceyle gunduz ayrılmaz olmuş taki guneş tutlup golge duşurene dek sevdalara

Eğer colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaşlarımla sulardım eğer gozumdeki bir damlayaş olsaydın; seni kaybetmemek; icin hic ağlamazdım…

Gece midir insanı huzunlendiren, yoksa insan mıdır huzunlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana duşunduren yoksa ben miyim seni duşunmek icin geceyi bekleyen?

Once duştuğumde kalkmayı oğrendim sonra aleve dokunduğumda acıyı sevmeyi oğrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayı da oğrendim her şeyi oğrendim de yalnız unutmayı oğrenemedim

Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır:gecip giden zaman

Sen elimden tutunca, deniz basardı icimi Sen elimden tutunca, yureğim yeşil yosunlara takılıp gunlerce dip akıntılarının peşi sıra gitmek isterdim

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yonunu ruzgara don yeter Cunku ben o ruzgardayım…

Yıllar vardır nasıl gectiğini bilmezdim, bir gun vardır yaşamın anlamını değiştirdi bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, işte o ani şenle yaşadım şenle sevdim

Kalem olsa dunyadaki butun ağaclar ve butun denizler murekkep olsa senin şiirini yazamam yinede…

Yaprak doken gencliğimin satır aralarında altı kırmızıyla cizilmiş ve tırnak icine alınmış suskunluğumun baş harflerisin

Utanırım , soyleyemem yaşadığım yalnızlığı , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri

Yanında benden yakın başka biri de olsa, her şeyi inkar etmiş inandırmış olsan da, ve ona duygulanmış sevdalanmış olsan da, biliyorum bu gece beni duşuneceksin

Sevgimiz yavaş yavaş suzulen cisil yağmur gibi ama ırmakları taşıran cinsten…

Seni duşunur , seni ozlerim , sevgilerin ozlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını bir kez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde…

Sert ruzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdiğim gibi

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin guneşi, sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedenii…

Kalem olsa dunyadaki butun ağaclar ve butun denizler murekkep olsa senin şiirini yazamam yinede…

Yaprak doken gencliğimin satır aralarında altı kırmızıyla cizilmiş ve tırnak icine alınmış suskunluğumun baş harflerisin

Utanırım, soyleyemem yaşadığım yalnızlığı, kelimeler yetmiyor ki, bu mu sevda dedikleri

Beni yarım bırakma, başkasına can olur Beni yarına da bırakma, can bu belli mi olur

Üst Alt