Son Konu

rose,,,,,

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
rose,,,,, Kan rengi, kipkirmizi gullere bayilirdi Zaten onlarla adasti da Rose Gul Kocasinin sevgili Rose'u Her yil Sevgililer Gunu'nu kapinin onunde buldugu enfes fiyonklarla suslu kucak dolusu kirmizi gullerle kutlardi Hic aksamadan Hatta, esini kaybettigi yil deha kapisi calinmis, gulleri kucagina birakilmisti Tipki gecmiste oldugu gibi, kucuk bir kartla birlikte Her yil gullere ilistirdigi karta ayni cumleleri yazardi: Seni gecen yıl bugunkunden daha cok seviyorumPat Diye, bunlarin son gulleri oldugunu dusundu Onceden ismarlamis olmaliydi Olecegini nasil bilebilirdi? Zaten her seyi onceden planlamayi ve yapmayi severdiYumurta kapiya gelmeden Gulleri ozenle iceri tasidi Saplarini kesti, vazoya yerlestirdi Vazoyu da konsolun uzerine, esinin kendisine gulumseyen fotografinin yanina koydu Orada kocasinin koltugunda oturup saatlerce gulleri ve fotografi seyretti Sessizce Bitmek bilmeyen bir yil gecti Yapayalniz ve huzun doymuş bir yil Sonradan bir sabah kapi calindi Tipki eski gunlerde oldugu gibi Kirmizi gulleri, uzerinde kucuk kartiyla birlikte esikteydi Sevgililer Gunu'nu kutluyordu Gulleri iceri aldi Saskinlik icinde dogru telefona gitti Cicekci dukkanini aradi Onu bu değin uzmeye kimin ne hakki vardi? Biliyorumdedi, cicekci Esinizi gecen yil kaybettiniz Telefon edeceginizi de biliyordum Bugun size yolladigim gulleri cok onceden ismarlamis, parasini da odemisti Defalarca oyle yapardi, zaten Hic sansa birakmazdi Dosyamda direktifler var Bu cicekleri size her yil yollayacagim diğer taraftan ozel kart vardi, kendi el yazisiyla Bilmeniz gerek diye dusunuyorum Olumunden sonradan ciceklere ilistirmemi istedigi kartRose hickiriklar arasinda tesekkur ederek telefonu kapadi Parmaklari titreyerek zarfi acti Merhaba sevgilimdiye basliyordu, kart Bir yildir ayriyiz Umarim senin icin cok zor olmamistir Yalnizligini ve acilarini hissedebiliyorum Dışarı Giden sen, kalan ben olsaydim neler cekerdim, kim bilir? Sevgi paylasildiginda yasamin tadina doyum olmuyor Seni kelimelerle anlatilamayacak değin cok sevdim Inanılmaz bir estin Dostum, sevgilim, benim Sadece bir yildir ayriyiz Kendini birakma Aglarken bile mutlu olmani istiyorum Onun icin bundan sonraki yillarda guller hep kapimizda olacak Onlari kucagina aldiginda paylastigimiz mutlulugu ve kutsandigimizi dusun Seni defalarca sevdim her zaman da sevecegim Fakat yasamalisin Devam etmelisin lutfen Mutlulugu baştan yakalamaya calis Basit degil, biliyorum ama bir yolunu bulacagina eminim Guller, senin kapiyi acmadigin gune dek gelmeye devam edecek O gun cicekci bes ayri zamanda gelip kapiyi calacak, eve donup donmedigini kontrol edecek Besinciden daha sonra belirlenmiş olarak gulleri ona verdigim yeni adrese getirip seninle baştan ve ebediyyen kavustugumuz yere birakacak  

Üst Alt