Son Konu

Rüyada Adam öldürmek Görmek

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Rüyada bile bile ve haksız olarak bir adamı öldürdüğünü bakmak, rüya sahibinin günahkâr olduğuna delâlet eder*Rüyada kendi nefsini öldürdüğünü bakmak ise, hayra işarettir Rüyada bir başkası kadar öldürüldüğünü görmek, rüya sahibinin ömrünün uzun olmasına ve fazla fazla hayra delâlet eder Zira Musa (as): “Rabbim, realite ben onlardan bir cana (kıydım), öldürdüm Onun için beni katledeceklerinden korkarım (Kasas, 35) mealindeki ayete binaen, Hazreti Musa bu hali ikrar ettikten daha sonra rütbeye kavuşmuştur Yine rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek: “Sen bir de adam öldürmüştün de biz seni o kandan kurtarmıştık (Tâhâ, 40) mealindeki ayet uyarınca, nefret, baskı ve kederden kurtulmaya delâlet eder* Rüyada, kendisinin boğazlandığını bakmak, zulme uğramaya işarettir*Rüyada kesmeksizin bir adamı öldürdüğünü görmek, öldürülene isabet edecek hayır ve mala delâlet eder Denilmiştir ama: Rüyada kendi çocuğunu öldürdüğünü görebilen kişi, hiç ummadığı yerden rızka erişir*Bir kimsenin rüyada savaş meydanında olduğunu ve cenk ederken öldürüldüğünü görmesi, gelir, ticaretine ve sözünün yerine getirilmesine alâmettir Adam öldürmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki açıklama bölümümüzden yazabilirsiniz

Üst Alt