Son Konu

Rüyada Arz ve takdim etmek görmek

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Rüyada Arz etmek görmek,Rüyada takdim etmek görmek,Rüyada Arz ve takdim etmek görmek nedir,Rüyada Arz ve ibraz etmenin anlamı

Bir kimse Rüyada bir ordunun kumandanina talep ve takdim edildigini ve kumandanin da kendisine dargin oldugunu görse, rüya sahibinin büyük bir günah isledigine kötüye işaret eder Eger kumandanin kendisinden memnun olduguna inaniyorsa, Allah (CC) o Kimseden razi olur Eger kendisinin talep eddigini ve anda durdugunu görse, o kimse kendisine yetecek bir mebla elde edilecek bir isle ugrasir Eger kendisine bir sey verilse, ümit ettigi seye nail olur

Talep ve ibraz eden kisi gereksinim sahiplerinin durumlarini arastiran ve onlari endişe ve kederden kurtaran bir kimsedir

Eger kendi halini ana arzettigini ve hemen isinin de bittigini görse, o kisinin orada ölecegine kötüye işaret eder Eger kendi haiini ana arzetmeyip istedigi halde talep edemedigini gören kimse, ölüme yakin bir durumdan kurtararak selamete çikar Ama bu, devami olmayan bir selamettir Divan ise dünya belalaridir

Rüyada bir ordu kumandanına arz ve takdim edildiğini ve fakat kumandanın kendisini kabul etmediğini bakmak, büyük bir günaha işarettir Eğer kumandanın kendisinden hoşnut olduğunu görmüş ise, Allahu Teâlâ'nın o kimse
den razı olacağına delâlet eder

Rüyada kendisine takdim edildiği zat kadar bir şey verildiğini bakmak, ümit ettiği şeye nail olmaya delâlet eder *

Üst Alt