Son Konu

Rüyada Öksüz Görmek

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bakınız: Yetim Rüyada kendisini yetim bakmak, tekrar tekrar somut bakımdan kolaylık içinde yaşayacağınıza ve dostlarınız tarafından fazla sevileceğinize işarettir Bir yetimhaneyi ziyaret etmek, dostlarınız göre mükemmel haberler almaya ve işinizin gelişip ilerlemesine işarettir Rüyada öksüz bakmak meslek kurarak işsizlere meslek imkanı sağlayacağınızı dikkat çekici eder Kesintisiz maddi huzur içinde yaşayacağınıza yorumlanır Bir yetimhaneyi gezmek, iyi arkadaşlarınızdan fazla hoş haberler alacağınıza yorumlanır Rüyada yetim bir çocuk bakmak, diğer insanlardan yararlanacağınız anlamına gelir Bu rüya, yoksul duruma düşebileceğinizin de işaretidir Rüyasında kimsesiz kaldığını görerek acıklı kimse sevdikleriyle birlikte güzel bir hayat sürecek demektir Rüyada kimsesiz bir çocuk bakmak, diğer insanlardan yararlanacağınız anlamına gelir Bu rüya muhtaç duruma düşebileceğinize işaret eder Rüyada bir öksüz sevdiğinizi görmek,işlerinizin çok yolunda gideceğine, öksüzü üzerek ağlatmak; işinizin bozulacağına işarettir Yetim rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki açıklama bölümümüzden yazabilirsiniz

Üst Alt